Uz sve muke stanara DUNAVSKE, još i PARKING SERVIS

Odlukom direktora «Parking servisa» Marjana Stankovića ukinute su takozvane stanarske karte za parkiranje vlasnicima automobila koji žive u Dunavskoj ulici u Vranju, saznaju InfoVranjske iz izvora među žiteljima pomenute ulice.

- Živim u velikoj zgradi u Dunavskoj ulici, imao sam stanarsku kartu za parkiranje na parkingu u toj ulici, ali sam pozvan u «Parking servis» gde mi je direktor saopštio da se ukidaju stanarske karte u ovoj ulici - priča jedan od stanara Dunavske ulice, sagovornik InfoVranjskih.

Sagovornik InfoVranjskih je zatražio objašnjenje od direktora «zašto se stanarske karte ukidaje samo za Dunavsku ulicu, a ne i za ostale»!?

- Direktor je odgovorio da u toj ulici ima mnogo stanarskih karata, a naplate je slaba na parkingu u toj ulici, pa su odlučili da ukinu stanarske karte - kaže sagovornik InfoVranjskih.

Nezadovoljni žitelji Dunavske ulice na kraju ocenjuju najnoviji potez direktora «Parking servisa» «kao vid diskriminacije ljudi koji žive u ovoj ulici».

- Po toj odluci «Parking servisa» mi smo građani drugog reda, ali ko nam je kriv kada živimo u Dunavskoj ulici - jadikuju nezadovoljni stanari.

S. Kostić

Najnovije vesti

ZutoCvece