Uspeh vranjskih školaraca na takmičenjima u rukometu i streljaštvu

Na Međuokružnom takmičenju u rukometu održanom u Leskovcu, ekipa učenica vranjske OŠ Branko Radičević zauzela je prvo mesto i plasirala se na državno prvenstvo u Karatašu, koje će biti održano 9. maja.

Na Okružnom takmičenju u streljaštvu, u kategoriji osnovnih škola, pobedu je odnela ekipa devojčica OŠ Svetozar Marković i ekipa dečaka OŠ Radoje Domanović.

Pojedinačno su prvoplasirani Anđela M. Ristić iz OŠ Svetozar Marković i Ognjen Stojković OŠ Dostej Obradović.

U kategoriji srednjih škola, ekipa učenica Tehničke škole i ekipa učenika Gimnazije Bora Stanković“ zauzele su prvo mesto, a pojedinačne pobede zabeležili su Anastasija Mudrinić, učenica Poljoprivredno-veterinarske i Djorđe Stošić, učenik Tehničke škole.

Pobednici gradskog takmičenja u malim olimpijskim igrama, u kategoriji prvog razreda osnovnih škola je ekipa OŠ Radoje Domanović, u kategoriji drugog razreda, učenici OŠ Branko Radičević, dok su u kategoriji trećeg razreda, prvoplasirani dečaci i devojčice OŠ Radoje Domanović.

Oni su se kvalifikovali na okružno takmičenje u malim olimpijskim igrama, koje će biti održano u Vranju.

Najnovije vesti

Gornji deo grada DANIMA BEZ VODE »

Gornji deo Vranja nema vodu već 24 časa, a ulica Pržarska, kako javljaju sa terena, već treći dan! - U vreme pandemije l...
ZutoCvece