Uskoro smena svih SNS direktora JP u Vranju

U Vranju će uskoro biti smenjeni svi direktori javnih preduzeća iz SNS nomenklature, saznaju InfoVranjske iz izvora u Gradskom odboru SNS.

- Direktori „Vodovoda“, „Komrada“ i „Novog doma“ ostaju bez svojih fotelja i nema im spasa, jer su u unutarstranačkim sukobima izabrali pogrešnu stranu, „tvrdu“ struju koju predvodi predsednik vranjskog odbora Slaviša Bulatović. Ostaje neizvesnost u vezi direktora „Slobodne zone Vranje“, a odluku o njemu doneće novi poverenik GrO SNS -, navodi sagovornik InfoVranjskih.

Po ovom izvoru, opredeljenost za “tvrdu“ struju je samo jedan od „sitnijih“ razloga za smenu Gorana Đorđevića Đoše, Zorana Dimitrijevića i Gorana Petrovića.

- Javne nabavke, pre svih razloga, koštaće ih direktorske fotelje, jer tužilaštva i Uprava kriminalističke policije češljaju njihove javne nabavke. Zatim, izgubljene sudske presude i štete koje iz toga proističu, loše poslovanje njihovih preduzeća, gubici i nelikvidnost, važniji su faktori za smene nego pripadnost jednoj ili drugoj struji -, objašnjava sagovornik InfoVranjskih.

Kada su u pitanju javne ustanove, situacija je nešto drugačija, ističe sagovornik InfoVranjskih.

- Ti neće biti većih i spektakularnijih promena, a može da se dogodi da svi direktori javnih ustanova iz SNS establišmenta ostanu na svojim pozicijama, osim ukoliko nisu baš veliki Bulatovićevi vernici, to je ono što je za sada izvesno, a o čemu će poslednju reč izgovoriti budući poverenik -, napominje sagovornik InfoVranjskih.

Sagovornik portala na kraju pojašnjava da direktori JP i JU iz SPS-a, Srpske desnice i Jedinstvene Srbije, bar za sada, ne treba da brinu, ostaće na svojim mestima sigurno do formiranja Vlade Srbije.

- Njihove funkcije zavisiće od odluke SNS ko će biti u sastavu vladajuće koalicije u Vranju -, kratak je, ali i dovoljno jasan sagovornik InfoVranjskih.

Komentari

Slobodna zona ima novog direktora iz tzv. "meke" struje.

Sadašnji direktor je kadar Simpa, uzeo novac-tehnoloski program..izgleda neki pametan..
Pa ga Gonzi sa Zorku igraorku uhlebiše u Slobodnu zonu..ali pod uslovom Bane ćuti I budi naš....
Nagrada može biti i veće preduźeće..

Najnovije vesti

ZutoCvece