URBANIZAM: Spisak ulica zatvorenih zbog radova

Vranjski „Urbanizam“ obavestio je građane da će zbog radova na kolovozu u sredu biti za saobraćaj zatvorena ulica Kralja Milana, od raskrsnice sa ulicom Narodnog heroja do raskrsnice sa ulicom Sutjeskinom.

Zbog radova na kanalizacionoj mreži dana 19.02.2020. godine, zatvorena je ulica Zmaj Jovina od raskrsnice sa ulicama Cetinjskom i Narodnog heroja do raskrsnice sa ulicom Kneza Miloša.

Zbog radova na ulici Narodnog heroja u narednom periodu ova saobraćajnica biće povremeno zatvorena za saobraćaj, pa iz „Urbanizma“ mole građane da koriste alternativne saobraćajnice.

Zbog radova na saobraćajnici zatvorena je za saobraćaj ulica Bore Stanković od raskrsnice sa ulicama 1. maj i Esperanto do raskrsnice sa ulicom Nemanjinom.

Zbog radova na rekonstrukciji Gradskog parka, najstrožije je zabranjeno parkiranje na trotoaru u ulici Kneza Miloša i Zmaj Jovinoj.

Zbog radova na rekonstrukciji zaštitne ograde „Bujkovskog mosta“ u narednim danima biće ograničeno korišćenje dela saobraćajnice Nemanjine u zoni radova.

Iz „Urbanizma“ pozivaju građane da na broj dežurnog telefona 017 404 275 i 404 274 ili na e-mail:urbanizam@open.telekom.rs dostave sva uočena oštećenja na kolovozu i putnom zemljištu, kao i zahteve za izmenu i održavanje javne rasvete.

NIV

Komentari

Ako izvodi radove Vodovod i BM1 i IG onda dajte nekom da asfaltira te ulice kompletno ali nekog ko ima prave cene inace ovi sto sada samo krpe isto ce da kosta kad oni fakturisu,jel oni imaju specijalnu smesu za rupe.

Objavite podatke o toj fantomskoj firmi " IG". Nemoguće je da Borisav Antić , bivši direktor Jubanke i dalje vuče konce za raćun svog sina Gorana. Alatnica u Bujanovcu , niz dobijenih tendera za pravljenje puteva(Kriva Feja -Besna Kobila , put od AMS do Yumca...itd ) a bez poseda mehanizacije i radnika....Ko im sve iz interesa godinam pomaže ?

Upravo tako. Korupcija koja traje 50 godina.

Bezobtazluk, idiotizam... Brojeve telefona koje su dali za prijavu oštećenja kolovoza i javne rasvete,jedan nije u funkciji a na drugi se niko ne javlja. Sramota i bezobrazluk

Najnovije vesti

Nova donacija TONČEV GRADNJE »

„Tončev gradnja“ iz Surdulice saopštila je da nastavlja pružanje podrške zdravstvenim radnicima i zdravstvenim instituci...

POBUNA zaposlenih na ORL-u »

Na odeljenju ORL (otorinolaringologije) u sredu se dogodila pobuna zaposlenih, kada je stiglo naređenje iz menadžmenta Z...
ZutoCvece