URBANIZAM: Semafor kod kasarne dva puta servisiran

JP «Urbanizam i izgradnja Vranja» reagovalo je na vest portala Info Vranjske pod nazivom «Semafor kod kasarne u autu» dopisom koji je potpisao direktor ovog javnog preduzeća Branimir Stojančić.

- Semafor kod kasarne je dva puta servisiran, 16. novembra i u petak 20. novembra, a u jednom trenutku je bio isključen zbog servisa i podešavanja signalizacije. Do ispadanja sistema dolazi zbog radova u ulici Bore Stankovića, kao i zbog dotrajalosti pojedinih delova. Kada semafor ne radi molimo vozače da se pridržavaju pravila desne strane – kaže se u dopisu Urbanizma.

Ovo preduzeće je u prilogu dostavilo račun o plažanju popravke semafora, uz ocenu da bi eventualna zbunjenost vozača morala da čudi, budući da poed semafora „postoji i vertikalna i horizontalna signalizacija“.

Nije sporno, ali, ako već postoji verikalna i ina signalizacija, zašto li su se onda trudili da poprave semafore?

S. Kostić

Komentari

Nije dva puta servisiran, dva puta je fakturisano

izgleda da je triput fakturisano,ovde na slici 10.11.2020,a ovaj klipan tvrdi da su bili 16. i 20. da poprave,jos uzeli preko 2.000 jevreja...a uz to i ne radi

Stručnjaku, kakve veze ima fakturisanje i datumi, veze si nemate, ali tropate i pravite se pametni.

U pravu si. Fakturises 11. a onda sacekas da se pokvari 16. i 20. KONJINO!

Znaci pajac se tamo ulebio, eeeeeebem te Vranje, pa koj moj toj ima veze sa urbanizam bre,a? Skojevsko g . Taj korov trebalo je pocupati jos 2000-te. Kostunice bem li te mutavog.

Ce umrete od zlobu, ali samo to i ostalo

Ваљда да се придржавају ЗНАКОВА који замењују семафоре-Стоп,Пут са првенством пролаза...сећате се ,стручњаци?! Какво Правило десне стране? То на необележеним раскрсницама.

Ovog Stojancica do novu godinu i cao....zato vadi racuni tzv i pokazuje...

To je ekipa iz vreme SPS/a koji je pokojni Ljubisa, šurak Knežević Zorana odradjivao. Ista ekipa koja nocu skida semafore3 , iste opere i na kraju postavi. Grad Vranje plati. Samo se promenili igraci

Nije li ovo sramota, ovo je za apsu, ovolike pare za popravku, ni u snu a i koliko para za SNS kampanju, pa razne kobinacije sa Spasu mungosa , pa baneri i reklame. alo bre a plate u Urbanizam kasne 2 meseca, ovo je za apsu.

Najnovije vesti

DSS: Planinarski dom u KOLAPSU »

Gradski odbor DSS-a oglasio se saopštenjem za javnost povodom dešavanja vezana za Besnu Kobilu. Portal InfoVranjske.rs p...
ZutoCvece