UMALO TRAGIČNA ZABAVA: Troje povređenih na JAMAHI

U subotu, pola sata posle ponoći, došlo je do teške saobraćajne nesreće u Vranju, saopštila je policija.

Prema ovim navodima, do nesreće je došlo kada je jedan Vranjanac, (1998.) na svom motiru „jamaha“ vozio još dvoje mladih, jednog muškarca i jednu žensku osobu.

Oni su vozili ulicom Gazda Mladenovom, ali je do prevrtanja vozila došlo na raskrsnici sa ulicom Miodraga Stojkovića, kada su i učesnici teško povređeni.

Prema prvim izveštajima, teško su povređeni i vozač i ženska osoba, koja je rođena 2004. godine, dok je treće lice prošlo sa lakšim ozledama.

Svi oni zbrinuti su u ZC u Vranju.

Policija je izvršila uviđaj po odobrenju OJT u Vranju, a nezvanično se saznaje da će protiv vozača motora biti podneta i prijava zbog dela teškog dela protiv bezbednosti saobraćaja.

SSB

Komentari

Daj boze da su dobro,ali brate poludose seljaci sa motorima i krsevi od kola,lete po grad a Taxisti najveca nekultura i prostakluk.

Siri bravo za komentar,motoristi i taxisti pa to je katastrofa kako voze.. ove godine su malo mirniji,a prosle kao da su snimali film "Paklene ulice". Kad prodje u glavnu sa 130km/h probusi ti bubne opne

Svaka cast, za sve su taksisti krivi

Tako nekako.... Zato predlažem da se sberete taksisti i da zajebete nedelju dana da vozite... Da vidim ovakve stručnjake kako će idev do rabotu do ovde , do onde i td.... Jer u komentari a njega, profe i još jednog uvek su krivi taksisti , oni sa BU table i td..... Bas da vidimo dal ce zbog toga da ovde krene bolje kad nema toga....

Najnovije vesti

ZutoCvece