UMALO CRNI PETAK: Pušenje izazvalo požar na ORTOPEDIJI

Na Odelenju ortopedije Opšte bolnice u Vranju dogodio se prošlog petka manji požar koji je izazvan pušenjem pacijentkinje, saznaju InfoVranjske iz izvora u Zdravstvenom centru u Vranju.

- Pacijentkinja S. K. (1953), koju je u više navrata operisao dr Slađan Marinković Caka, nije poštovala zabranu pušenja u ovoj zdravstvenoj ustanovi, pa se od opuška njene cigarete zapalio dušek koji je potom izgoreo - priča sagovornik InfoVranjskih iz ZC Vranje.

Po ovom izvoru, «sprečen je požar većih razmera».

- Soba je bila puna dima, pacijenti su je privremeno napustili i to je trajalo sve dok osoblje nije ugasilo vatru, verujem da nikome nije bilo prijatno zbog svega što se dogodilo tog za Ortopediju «crnog» petka» - ističe sagovornik InfoVranjskih.

Izvor na kraju napominje «da je ova pacijentkinja, nervozna zbog svog opšteg stanja nakon nekoliko hirurških zahvata na kuku, neprestano pušila, iako je to zabranjeno, osoblje je tolerisalo i desio se požar koji je mogao da ima i mnogo teže posledice».

S. Kostić

Komentari

Treba krenuti od Dr.Cake načelnika,pa on ne vadi cigaretu iz usta i u operacionoj sali,njega prvo treba kazniti!

Mice, Ljilja, Caka i Bulat...ispusili su oni odavno...

Ma i vas da je operisao Caka i vi bi ste propušili...A što se tiče pušenja kad mogu doktori i sestre što pa ne mogu pacijenti...stanje u zdravstvu je očajno...

Najnovije vesti

ZutoCvece