ULAZAK SPS-a U VLAST: NAPREDNJACI kraći za SEDAM FOTELJA!

Kako InfoVranjske saznaju iz izvora u odborima SPS-a i SNS-a u Vranju, ulazak vranjskih socijalista u gradsku vlast „koštaće“ naprednjake tri mesta članova Gradskog veća, dve fotelje direktora u javnim preduzećimaa i dve funkcije pomoćnika gradonačelnika.

Centrala NALOŽILA naprednjacima da SPS uđe u gradsku VLAST

Zoran Antić, šef vranjskog SPS-a potvrdio je da su se u Beogradu sastali Branko Ružić, potpredsednik SPS-a i sam Antić, sa socijalističke, i Dragan Stevanović, lider naprednjaka Pčinjskog okruga i poslanik Slaviša Bulatović, sa naprednjačke strane.

Tema razgovora bila je ulazak vranjskih socijalista u strukture gradske vlasti u Vranju.

UBRZANJE: Ulazi li SPS u lokalnu vlast i KAKO?

- Razgovori idu uzlaznom linijom, biće nastavljeni u Vranju, ali za sada ništa nije dogovoreno - kaže Antić.

Branimir Stojančić, gensek SPS-a u Vranju, nije želeo da komentariše navode o eksplicitnim zahtevima socijalista za deobu vlasti na lokalu.

- Tačno je, sastanak za koji pitate je održan, ali SPS nije izašao sa konkretnim zahtevima, pa ne želim da komentarišem saznanja medija.

Jedino mogu da ponovim, SPS shodno snazi odborničke grupe od 15 odbornika, očekuje 30 odsto vlasti u Vranju - kaže Stojančić.

GRADSKA VLAST: Još nema dogovora SPS i SNS

Od narednjaka je bilo nemoguće doći do bilo kakvih izjava, a sve zahvaljujući potpuno neregularnoj, siledžijskoj atmosferi koja je vladala na njihovoj konferenciji za medije održanoj pod sloganom „Je suis Bulatović“.

S. Kostić

Komentari

Pa vi dzabe li cvece ce gi nosite na slavu

SPS svakog 1og u mesecu ulazi u vlast i nikako da udje a sto i da ulae 24tog decembra su novi izbori

Ali na te izbore vi naprednjaci gubite zato sto ste sve poremetili a i pokazali da ste totalno nesposobni, osvrtoljubivi,nestrucni, nekultuni, nesposobni i jos mnogo sta,U Vranje sledeci put dobijaju socijalisti zato sto imaju najbolje I najsposobnije kadrove.

Koliko je SNS osvetoljubiv sta sve znamo i gde sve imamo ljude to cete tek da vidite polako samo

Nenad Djordjević Neši ...... ide sa mesta većnika za sport
SNS se mnogo razocarao u njega.
Jedino gradonacelnik nije...hahahahaha

Najnovije vesti

Novi zamah korone na jugu »

Na jugu Srbije u porastu su i broj i procenat novoinficiranih korona virusom, pokazuju poslednji podaci Zavoda za javno...
ZutoCvece