Uklonjena olupina izgorelog SUPERBA, nadležni JOŠ ĆUTE

Automobil poslanika i prvog vranjskog naprednjaka Slaviše Bulatovića izgoreo je u subotu ujutru oko tri sata posle ponoći, saznaje se iz raznih poluzvaničnih izvora u Vranju.

Za sada se o ovom incidentu nije oglasila ni policija ni tužilaštvo, a ne postoje ni valjani dokazi da je Bulatovićeva „škoda superb“ zapaljena nekom organizovanom akcijom.

Bulatović se za sada javno ne oglašava, ali, kako su se reporteri Info Vranjskih uverili, iz dvorišta škole u kojoj se nalazi porodični stan Bulatovića već je uklonjena olupina izgorelog automobila.

SSB

Komentari

MOŽDA ZNA SENTA PROVERITE EEE MOJE VRANJE SAMO NAPREDNO DO UNIŠTENJE

predlazem da se hitno otvori ziro racun,na koji bi mogli da uplacujemo sredstva,da se Bukiši sto pre,pribavi novo vozilo...ali ovog puta neki Mercedes ili bar Audi

Dosao djavo po svoje.Naj gorije sto je to tek pocetak.Ko je sledeci ?

Puna podrska Slavisi Bulatovicu i njegovoj porodici.

"U dvoristu zgrade gde zive Bulatovici"NE to je skolsko dvoriste gde treca generacija Bulatovica zivi na tudjoj grbaci,jos i vodu neplacaju,mute i oblace u jadnoj Banji,neka idu u svoju Crnu Goru.
A za auto nije uredu da se pali niciji auto.

neka vrati skoli oteto da i to ne izgori a on mars u CG

neka bulat vrati dugove,prijateljski savet

Ne dešava se nigde u svetu kako jedan bot,to jest ameba reče:„čovek iz naroda, skroman, pošten, odgovoran... „Veštačka inteligencijo,mućnite malo i sa ono malo mozga što imate,to se poštenim,skromnim i odgovornim ljudima ne radi i ne dešava.Suprotno od od svih vaših epiteta persona ima pa će veoma brzo da obnovi svoj vozni park sa jačom i boljom mašinom.

Najnovije vesti

Daleko je VUČIĆEVIH 500 evra »

U politici prosečnih zarada, i posle septembra, nema većih i značajnijih pomaka na relaciji Srbija – Pčinjski okrug.Prem...
Sajam Zaposljavanja