Uklonjen transparent sa pretnjom novinaru InfoVranjskih

Sa ograde stadiona FK Mineralac u Vranjskoj Banji u sredu ujutro uklonjen je transparent sa pretnjom novinaru InfoVranjskih.

Transparent sa "porukom" pretnje na kome je pisalo "Kostiću smeće, Mineralac ti nikada reket plaćati neće", stajao je na unutrašnjoj strani ograde stadiona Mineralca od nedelje 20. septembra do utorka 22. septembra uveče.

Slučaj "transparenta pretnje" novinaru InfoVranjskih prijavljen je Policijskoj upravi Vranje koja je pokrenula sve neophodne radnje iz svoje nadležnosti.

Transparent sa pretećom sadržinom novinaru InfoVranjskih postavljen je na prvenstvenoj utakmici Okružne lige Mineralac – Lugina, a nakon tog nečuvenog gesta rukovodstva kluba usledila je lavina protesta političkih stranaka, nevladinih organizacija i udruženja građana.

Ostaje pitanje da li će trenutni predsednik GrO SNS-a u Vranju i Narodni poslanik Slaviša Bulatović povući ovu fotografiju sa svog instagram profila?

Komentari

Bulatovic glavni za transparent. Bale mogu da ti pljunu pod prozor. Jos malo i bice im kraj. I na vlast i na pljacku. Ne zna se ko je veci lopov. Da li Boske Bulca ili Gonzi i svi oko njih iz sns.

Cek moze li neko da me prosvetli kakva je ovo pretnja? Gde vidite ovde pretnju?

Od šuntavi ljudi sve možeš da očekujem i vidiš. Teški primitivci i pacijenti. Sklonili su transparent , ali đubre iz svoje duše nisu.

Najnovije vesti

Opet HAOS na Dečijem »

Umesto da, nakon niza primedbi zaposlenih, trajno reše problematičnu situaciju oko organizacije rada u Dečjem dispanzeru...

Pobeda GRK-a za vrh tabele »

Ekipa GRK Mladost iz Vranja u nedelju je u okviru Prve lige “Istok” pobedila BSK iz Bujanovca sa 26:20, u utakmici koja...
ZutoCvece