UKINUTA VODA FK Banji, prekinute pripreme kluba

JP «Vodovod» isključio je vodu FK Vranjska Banja zbog duga od stotinak hiljada dinara.

Zbog ove situacije ovaj član Zone «Jug», privremeno je prekinuo pripreme fudbalera svih kategorija za narednu sezonu, saznaju InfoVranjske iz izvora u Gradskom odboru SNS u Vranju.

- Nikome u Vranju, Vranjskoj Banji i Srpskoj naprednoj stranci nije jasno zašto je isključena voda FK Vranjska Banja i ko stoji iza toga, mada se to naslućuje i sumnja se da je naredba došla sa najvišeg nivoa u lokalnoj vlasti, a kada saznamo ko stoji iza ovog neljudskog postupka, bruka mu ne gine «do vijeka» - ogorčeno priča sagovornik InfoVranjskih iz GrO SNS.

Po njegovim rečima, svakako je ozbiljno pitanje kako je «Vodovod» mogao da isključi vodu FK Vranjska Banja za stotinak hiljada dinara, a nije recimo «Jumku» za neverovatnih 350 miliona dinara duga prema ovom javnom preduzeću.

- FK Vranjska Banja je legalno prošla sa projektom kod Grada, ali zbog teškoća u gradskim finansijama već tri meseca nije dobila ni dinara iz budžeta. Iz «Vodovoda» su najavili mogućnost reprograma, ali odjednom je «neko» naložio da im se isključi voda i imperativno naložio klubu da plati pola duga, pa će onda da ih uključe - kaže izvor Info Vranjskih iz SNS-a.

Sagovornik portala Info Vranjskih podseća «da je za ovaj klub svojevremeno igrao i Slaviša Bulatović, narodni poslanik i lider vranjskih naprednjaka, pa je utoliko čudnije da je zbog objektivno uslovljenog dugovanja za utrošenu vodu «Vodovod» prekinuo vodosnabdevanje prostorija FK Vranjska Banja pijaćom vodom».

S. Kostić

Komentari

Ma zna se ko je to uradio!Uradilo je to ono crnogorsko sibicarsko Slavisa Bulca Bulatovic!Zasto je to uradio?Uradio je to da bi iz kluba najurio Zorana i Nesu Mitu.Ako ne uspe u tome ugasice klub.Tako je isto uradio i sa talentovanim Markom Hristicem koji je dete Dinama,da ga udalje iz Dinama samo zato sto ima komleks od njegovog oca.Svi krvnici koji su cinili zlodela,pa i njega,stici ce ih ljudska i bozija kazna.

Pripreme nisu ni zapocete!!!

Pa moraju ljudi da nadju neko klub preko koji ce da izvlace I peru pare za sebe.. Preko Dinama nisu uspeli, jedino im ostaje da se uguraju nekako u Banju pa da tamo gispodare I mesetare... Svasta se radi nije ni cudo sto je ovaj narod zakasao I propao. Kakve vodje takav I narod...

Najnovije vesti

ZutoCvece