Uhapšena trojka iz vranjskog SEKTORA ZA VANREDNE SITUACIJE!

Zbog primanja mita, a po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uhapšeni su S. I. (48), D. J. (55) i M. M. (41), članovi Sektora za vanredne situacije u Vranju.

D. J. Se sumnjiči da je uticao na tridesetak privrednih društava u Vranju da elaborate za zaštitu od požara izrađuju preko jednog privrednog društva i od takođe osumnjičene žene (48) primao novac u evrima.

Sva trojica su overavala i davala saglasnost na elaborate u svojstvu službenih lica privrednim društvima iz Vranja i primali mito za te usluge, a takođe i vršili nadzor i kontrolu i za te suluge u više navrata tražili novac.

Osumnjičenim članovima Sektora za vanredne situacije u Vranju određeno je policijsko zadržavanje, a biće privedeni uz krivične prijave Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

NIV

Komentari

OTVORITE CARINSKI TERMINAL,PLJACKA NA MILIONI EURA,VISE INSPEKTORA P.U.VRANJE DIREKTNI UCESNICI.

Ispitajte ko radi za osnovne skole projekte,glavni je Prike jer zaboga moraju skole da imaju po novom zakonu.Sns pljackasi na delu .

Pa Gonzi ih izabra,pod njegovu su ingerenciju

Ma ne lupaj bre, oni su pod Sup, kakve veze ima Gonzi sa nji.

Lopovi,svaka drzavna je prepuna lopova

Kriminogena sredina zgrada u Mateje Gupca 4,ovo je bruka i sramota,da sam nacelnik podneo bi ostavku.

Ajde ne lupaj kada neznaš ti inspektori nisu pod ingirencijom Živkovića,drugo daj bože da su svi kao Živkovića policajčina čestit od glave do pete.Ruku bih dao da je tako jer znam čoveka.

Braca Reketiraju i pljackaju, kriminal cveta. E moj Vucicu, sve je jasno ko dan. Ti pravis i podrzavas lopove!

Ovo je sramota i bruka nevidjena,obrukaše nam službu i uniformu,nosio sam je pošteno i ponosno 32 godine i 6 meseci.Nemogu od srama na ulicu i u čaršiju da izadjem.Šta ovo radite jeste li pametni pre nekoliko meseci saobraćajna policija uzela mito sada inspektori.Zašto to radite sram da vas bude,umesto da ganjate kriminal vi cinite dela.Neka vam je na čast bitange jedne sve tudje sto uzmete ajir nevideli daboda.Koristim priliku da pozdravim sve časne i poštene kolege koji se bore protiv kriminala.Živeli dobri i pošteni policajci.

Ko je iznad njih u hijerarhiji

A što ne pitate Veterana on im je načelnik. Završio sup kupio diplomu više škole pa od vatrogasca preko Dačića za glavnog. Sta on zna o projektima?

Zna se ko je nacelnik,bio opstinskog,sada okruznog odbora-VEDRAN. I ne mesajte babe I zabe,Sektor za vanredne situacije je pod ingerencijom MUPa,nema veze sa JLS.

Vedrane pošto su hidranti?

Najnovije vesti

ZutoCvece