UHAPŠENA dva radnika AGENCIJE "Miki MS"

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, uhapsili su M. I. (1972), bivše odgovorno lice agencije „Miki MS“ Vranje, i S. J. (1988) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo falsifikovanje isprave, saopštla je policija. .

Prema saopštenju, oni se terete da su 2018. i 2019. godine, nakon što je agencija „Miki MS“ izbrisana iz Agencije za privredne registre, sačinili više od 50 lažnih falsifikovanih zapisnika o izvršenim tehničkim pregledima sa lažnim ID brojevima, koje su naplaćivali raznim fizičkim licima i omogućili im registraciju njihovih vozila.

Oni su uhapšeni sa još 26 osoba širom Srbije, u sihronizovanoj akciji koju je policija sprovela u čitavoj zemlji.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega su, uz krivičnu prijavu, privedeni nadležnom tužilaštvu.

NIV

Komentari

Spreman se hapsenje zelenasa i pranja novca

A KD CE UHAPSITE ONIJA DVOJICA OD TEHNICKI U MELFI STO UZIMAV PO CRVENKU ILI DVE DA PUSTE KOLA DA PRODJU TEHNICKI PREGLED,I ONI NISTA NESU BOLJI:))))

Sve što ne prolazi u Bujanovac čovek dotera u Trijumf i to se završi za 10e

A na vas li vi je krivo što nemate vaši klijenti nego zavisite od Galeta, ML Antić, Kapetanče iz Dunav, itd. pa prozivate ljudi po komentari?

Najnovije vesti

Veliki požar u centru grada »

U ponedeljak je u centru Vranja u jednoj privatnoj kući izbio ozbiljan požar, saznaju Info Vranjske na licu mesta.Požar...
ZutoCvece