UHAPŠEN stručnjak Gradske uprave, sumnja se na MITO zbog "Cinacareve zgrade"

Po nalogu Posebnog odeljenja za borbu protiv korupcije Višeg suda u Nišu uhapšen je V.R. (1985.), radnik Gradske uprave u Vranju, zbog sumnje za primanje mita.

Hapšenje se dogodilo u petak, 7. decembra, a za V. R.-a određen je i pritvor od 30 dana, kako bi se sprečilo da utiče na svedoke.

V. R. zaposlen je u Odeljenju za urbanizam, imovinsko pravne poslove, komunalno stambenu delatnost i zaštitu životne sredine, kao stručno lice.

Protiv V. R. data je naredba o sprovođenju istrage zbog sumnje na primanja mita u slučaju ozakonjenja jednog objekta u donjem delu grada, kod Autobuske stanice.

Prema navodima Posebnog odeljenja za borbu protiv korupcije, sumnja se da je reč o ozakonjenju nepravilnog zauzimanja javne površine.

Prema saznanjima Info Vranjskih, svih putevi oko ove istrage vode prema takozvanoj „Cincarevoj zgradi“, zapravo objektu koji se zida na placu ispod OMW pumpe u ugostiteljske svrhe.

Sumnja se da je pored uhapšenog, koji je najniža karika u lancu, u čitav posao umešan dobar deo gradskog vrha u Vranju.

Verovatno zbog toga gradska uprava i ćuti povodom ovog hapšenja, mada je na sav glas trubila, recimo, o drugom hapšenju iz svojih redova, kada je bio u pitanju propust kompjuteriste, ili o akciji policije na spašavanju kredenaca iz Omladinskog saveza, starih preko 30 godina.

Samo, može li im ovoga puta ćutanje pomoći?

SSB

Komentari

Počelo je! Narod se budi, kao i državni činovnici koji rade svoj posao kako treba! Raščistite najgoru i najnesposobniju vlast, SNS! I za lopovluk treba znanje!

A ko uzima lovu u urbanizmu..ko uzima lovu za izmene urbanistickog plana pa zidaju zgrade gde im nije mesto...pa zna se gospodja Antic...i njen muz..zamenik gradonacelnika..pa to ceo grad zna..i ptice na grani..ako vam nesto treba oko urbanizma...pare u ruke i obratite se Anti....more gomnj.va motka i sve da se najuri...

Cista farsa sa ovim hapsenjem ljudi moji.Namestaljka cista da uhapse sitnu dusu/ribu a da kruoni i dalje plivaju ka kopnu koni do sad.Pa zgrade prave na drzavno sa iskoriscenjem placeva preko 100% javna tajna da zamenik gradonacelnika Antic sa suprugom zgrce lovu.Legalizuju nepostojece objekte.A nas Gonzi slep pri oci.A ovi ga sabotiraju

E moj babačko, pa jedino ti je tačan dan. Petak, ali 30.11.2018. Mala ili krupna riba, imao je zadatak da preuzme lovu i odnese Anti i nevesti za sitnu proviziju, i da ogrebe ako ima nešto da izmeri gradskim instrumentima i naplati od 10 do 700 evra. Dok beše ujka živ nekako je i moglo da se prikrije, ali ujče ode bog dušu da mu prosti, a mutne rabote mnoge ostaše.

Spremaj se Anto sa Jovanu načelnicu na malo duži god.odmor u Barcelonu-ALI MALO SUTRA.U ZABELU ANTO U ZABELU.I stan i Insignia na nos ce ti iskočiv

Zato mali investitori porodičnih kuća na selu čekaju za dozvolu 4,5 meseca.Korupcija gde god krenem , Vranje kao epidemijama ja tebi ti meni.

Bulate što čekaš???Seo Kalač lopov,alkos,Anta i gospođa njegova lopurde.Gonzi i ekipa d.vranje lopuže.Menjaj poslaniče.inače j tebe narod će smeni

Sve dok su ovi nema nista ni od prava ni od pravde.Mazanje oci na lakoverni narod

Pa naravno da je u pitanju mito!I naravno da je nezakonito sve odrađeno u vezi Cincar zgrade i zemljišta .....pa to svi u Vranju znaju....evo i moj komšija golubar zna za to....pa kako je moguće da neko samo tako dođe i kupo zemljište koje je javna površina u vlasništvu države,dobije sve dozvole i počne da gradi....pa evo u moju ulicu ima javna površina na koju se deca igraju pa zamislite da gu ja ili neko -bilo ko, eto tako kupim i napravim hotel....pa onda bi svi gradili na takve površine...ali opet smo u ćorsokak....uapšen je taj kako ste rekli -sitna riba....more sd apsite onog glavnog i glavnu....zmija se seče od glavu a ne od rep....a toj su svi oni što su se slikali sa Cincara pa turili slike na Fb,što ga onakoj grliv ko da gi je daja ne znam šta....

Prodje vase, budi se narod, vise ste mu preko glave. Lazete i mazete, nismo coravi, slepci jedni. Nije kuce imalo za sta da vas ujede. Glumite neku elitu, seljacine. Zapamticete vi narod dobro!!!

Ma glupost ovaj covek je zrtva da pokrije vrh od mucki.

Predsednice ANTIKORUPCIONOG TIMA DA LI VAM JE STOSIC KUPIO OPEL INS.?103 SRBIJA,SOMALIJA,GVATEMALA....

Домаћи задатак за МУП и Тужилаштво:
1. брачни пар живи у Ђурину зграду а стан су платили на одложено са попустом...
2. Опел Инсигнију су добили од Цинцара а испоруку је извршио Таково осигурање...
3. Намештај у стану је у фулу Морава ентеријери кухиња 5000 еура плаћена у кешу...
4. Градероба овог брачног пара је маркирана....
5. Ко је запослио Душана Стошића Менду у имовинско правну службу а исти је био запошљен као директор БЕТИС СТАР који је градио без грађ. дозволе.
6. има још много....

Nek se pripremi JovanacAntic. Vlado otkucaj ih sve. Ko ih je..be. sve priznaj sta su te jovana antic i njen suprug konobar anta i menda terali da radis.

CINCARE OPLETI OVE POD HITNO IMAS KES NE DOZVOLI DA SE BOGATE NA TEBI.SELJAK ANTE.ARITONKO .DZO

Opet se nista nazalost nece resiti i nasem gradu.Jer hapse sitne pa nema gde.Time bacaju pesak u oci nama gradjanima da nas zaslepe velikim pljackama.Treba pozvati sad Min.Mihajlovicku da proseta po gradu da vidi kako se zida u gradu.Samo da pazi na stepenice na setaliste da se ne saplete od njih i da ne udari u terasu od neku zgradu na trotoaru.Ili ne naleti na ove uklonjene kioske u nasem gradu koji su toliko smetali da se otvori radnja sa kosuljama vl.Gaceta iz duvanske kod Novogradnje da su pored nje samo pali jos nekoliko kioska neduzna samo da bi se pokazala vlast koliko su jaki u Vranju.
Prvo treba hapsiti nacelnike kao primer prvo Aritonovic Dubnicki pa par Antica i ostale jake koji su ih i doveli na vlast da pljackaju i ovo malo sto je ostalo od grada.

Jovano nadje li vezu da te ne uhapse?

A pita li se Boban nacelnik inspekcijske sluzbe, i da li je na vreme pokrenuo postupak da se izgradnja obustavi mislim da je u opisu posla da se pozabavi sa takvim kriminalnim radnjama ili je i on umešan. Hmmmmm, Ipak to prepustiti tužilaštvu

U cetvrtak na saslusanje u Nis idu Jovana Antic i Dusan Aritonovic. Nek se pripremi Anta konobar.

Najnovije vesti

BEV doneo Evropu u Vranje »

Članovi udruženja BEV u subotu u centru grada postavili su ulične biblioteke.Iz udruženja kažu da su na ovaj način pokuš...
ZutoCvece