Udruženje BEV pokrenulo kampanju PROTIV KORUPCIJE

Iz udruženje „Za Borino i evropsko Vranje“ (BEV) za portal InfoVranjske.rs naglasili su da trenutno rade na uključivanju što većeg broja građana Vranja u kampanju za suzbijanj korupcije, koju su sami nedavno pokrenuli.

Akcija je pokrenuta na osnovu istraživanja na temu „Fenomena i problema korupcije u društvu“, koje sprovodi i na kojem radi Udruženje, koje izražava i „veliku zabrinutost u smislu sveprisutnosti pomenutih protivzakonitih odnosa u svim društvenim sferama“.

- Cilj nam da uključimo što veći broj građana, koji bi nam ispričali o problemima sa korupcijom, sa kojima su se oni susretali - kažu iz udruženja.

Udruženje, kako stoji u saopštenju, planira da, ukoliko prikupi dovoljan broj takvih podataka, kampanju prebaci na društvene mreže, gde će krenuti sa apelima, kao i sa deljenjem flajera sa informacijama o tome gde su dobili najviše prijava za kopuciju.

- Pozivamo sve ljude da nam se obrate preko društvenih mreža, kako bi smo što pre krenuli u rešavanje ovog problema u našem gradu. Želimo da uključimo građane u rad na istraživanju i aktivnostima usmerenih ka rešavanju ovog i sličnih problema sa kojima se suočava naše društvo, a koje bez njihovog aktivnog učća i podrške neće biti do kraja objektivno, niti rešivo. Naš jedini cilj i nadamo se rezultat ovih aktivnosti u bliskoj budućnosti, jeste upravo uticaj na rešavanju ovakvih pojava - rekli su iz udruženja „Borino i Evropsko Vranje“.

NIV

Komentari

Koliko vidim sve autoriteti i ljudi bez putera na glavi, demagogija mnogo puta prodana za siroku narodnu masu bez jasnog cilja j programa, a sve u svrhu licne promocije.

Miks branis si stranku tako treba. Da ste zivi I zdravi pa da dodjete bogu na istnu sto pre. Pusti mlade ljude da rade ono sto vi necete(jer nemate ćara ) A za puter...pa omastio si ga brk ti I sa puter I sa mast. I zato ne "Tropaj" ;)

Dobri moj Rajko, ja sam politicki ne opredeljen, politiku razumem malo bolje od vas. Vasu akciju protiv korupcije podrzavam ali kao neko ko razume sistem mora ti reci da je vasa akcija bez podrske institucija samo puka reklama radi licne promocije zarad buduce kandidature na nekim od buducih izbora. A Vaš vokabular i vid komunikacije je vise palanacki no evropski. Prijatan dan Vam zelim.

Hahahahha
Sta je bilo ko od ovih uradio u zivotu? Nego hoce leba bez motike. Za njih je uspeh kad izracunaju nesto bez digitrona

Svi oni vec imaju poso Nemco,pola njih su po inostranstvo jer od vas selci sto "SVE ZIVO URADISTE" ne moz da nadjev poso. BRAVO ZA MOMKE. A uradili su dosta toga samo treba da mrdnes malka da pogledas. Ne zuji po tudje avlije nego pogledaj si zenu ti I deca :):):):):) hahahahahahahahahahahahahah naso ko ce da kaze nesto

Blaza uspesan konobar na brodu da nam bistri politiku?

Hahaha prvo Blaza nije konobar na brodu. Decko radi kao menadzer po svetskim restoranima,koje ti nikad neces da posetis. Bio je konobar u Vranje. Raspitaj se malo Lukce I idi izedi jednu pljeskavicu kod Mrkelu,za tolko si gospodin :) ;)

Hahahaha
Menadzer po svetu a zivi u Vranju? Kad lupas barem neka bude moguce :*
Skupili se klosari koji cekaju priliku samo da ukradu nesto

Zivi u Vranju zbog korone. Ceo svet je stao zbog virusa.Za tolko bi trebalo da si pismen. Restorani ne rade. A ti umesto da lupas idi si sedni I cepni jedN eKspreso da ti provari onuj pljesku od Mrkelu :) HAHAHAHA GLUP POGLUP NAJGLUP LUKA

Jadan ti zivot kad spustas nekog da bi sebe uzdigo. To govori dosta o tebi. Ispunjen covek ne omalozava druge. Pozdrav

Ovo sve SPS.

Todore vidi se da zivis u kafanu. Ne mrdnalo is Vranje,pije eKSpreso sas povise mleko(obavezno da gu sanker stegne rucku ) znjuva kasice po usta I Jo's veruje u Deda Mraza. Pustite bre ljudi. Ocistise pola Vranje,napravise biblioteke po ulice,napravise sportski teren kod gimnaziju I sad kolko Sam cuo u cesalj naselje. Dzabe oni praviv I cistiv kad dosljaci u Vranje (politicari) nisu navikli na ocuvanje SREDINE nego Jo's cuvav kokoske I petlovi po dvorista. A za SNS botovi da ne pricam...zbog takvi dusebriznici nikad nista nece imamo. Ce ostanemo kasaba.

Bane kiza bivši odbornik SPS u skupštini, vlasnik sumnjivih noćnih klubova i ko zna šta sve radi, mutljavina ceo život. Na slonče sin isto SPS. Ovde jedini Toma odbojkaš dečko pametan i vredan.

Ma nemoj Dimcicu.Pa prijavi gi kumciki kod tebe na poso.A Bora nogce sto opljacka kostanu kude je?Vrana na vranu ne vadi oci.

Tosu ga zanima funkcija da moze vise klinke da spopada , zeni se coveku 40 godine imas

Saša AS poznati "HUMANITARAC"... On ni sebi ne može da pomogne a ne gradu !

Najnovije vesti

„Cvet jednakosti“ za Jelenu »

Jelena Stojković, novinar „Novosti“ iz Vranja, ovogodišnji je dobitnik nagrade „Cvet jednakosti“ koju, u okviru manifest...
ZutoCvece