U Vranju TREĆINA SVIH ZARAŽENIH u Srbiji

Poslednji podaci o broju pozitivnih na COVID 19 pokazuju da je od 86 novozaraženih u Srbiji, trećina iz Vranja, javlja RTS.

U Vranju je na koronu virus pozitivno 28 osoba, dok je u COVID bolnicama smešteno 117 pacijenata.

U isto vreme u Surdulici i Bujanovcu zabeležen je po jedan slučaj novoobolelih od virusa korona.

Najveći broj i zaraženih i novoobolelih ima lakšu kliničku sliku, a manji broj je u srednje teškom stanju sa lakšom upalom pluća.

Republički krizni štab koji je u četvrtak 21. maja zasedao u Vranju, saopštio je «da je epidemiološka situacija u Leskovcu pod kontrolom, a u Vranju je na putu da bude pod kontrolom, što je rezultat širenja virusa korona iz većih radnih organizacija»!

U Vranju se u grozničavom raspoloženju očekuje rezultat testiranja 92 uzorka poslata u Niš i Beograd u četvrtak 21. maja.

S. Kostić

Komentari

Babačko objavi da Dragan Antić i njegov sin Marko imaju KORONU. Nije to sramota uostalom proveri sa osobljem u bolnici. Naravno i da se svi igrači Dinama stave u karantin.

Udari korono spasi vranje

Ne sme da piše. Da je neko od nepodobnih sa spiska feljtoni bi se objavljivali sa punim imenima i prezimenima

Samo Vranjske pisu iskreno. Vecini to ne odgovara.Ne bude li ih narod bojkotovao(Sns) sa njima ćemo se vratiti u srednji vek!

A ove otisle na prijem. Zalosno.

Da se dodvoravaju... Ali sprema se čistka. Džabe poziraju u taj seljački stajling.

Testiranja se obustavljaju....vracaju ljude kućama sa simptomima...Geoks je juce zakazao testiranje svih zaposlenih,ali im je saopsteno nece biti testiranja uopste.Svi znamo da je razlog sto se obustavlja testiranje to sto krece kampanja SNS iz Vranja...moraju da dovedu sto veći broj ljudi na miting i zato se od danas brojka zaraženih mora smanjiti kako znaju i umeju,a jedini način je NE TESTIRATI ONOG KO SE JAVI DA IMA SIMPTOME ILI JE BIO U KONTAKTU SA ZARAŽENIM.

Krše zakon. Ajde da vidim da me vrate ne dao bog, diletanti i neznalice, bruke jedne bestidne!

Dragi Vranjanci danas je rfz testiran ima slucajevi dva radnika su zarszens

Cini me se da nema kolektiva gde covid19 nije usao, sreca u nesreci sto su uglavnom asimptomatski slucajevi.

Šta se tolika gužva stvorila oko sportske hale, da se ne sprema neki koncert?

Na zvanicnom sajtu covid 19 , pise 10 novozarazena.

Najnovije vesti

DJB: Pretnje su NEDOPUSTIVE »

Gradski odbor DJB najoštrije osuđuje konstantne napade i teror nad novinarima i urednikom portala Info Vranjske. - Ne m...

NUNS: Novi napad na Info Vranjske »

Nezavisno udruženje novinara Srbije obaveštava javnost i nadležne organe da su novinari portala Info Vranjske ponovo izl...

PRAVI DANHIL ponovo u Vranju! »

Kompanija British American Tobacco (BAT) saopštila je u utorak da je započela je proizvodnju jednog od svojih najpoznati...
ZutoCvece