U subotu promocija programa od 30 tačaka Saveza za Srbiju

Predstavnici političkih stranaka koje čine Savez za Srbiju u subotu, 14. septembra, će u centru Vranja deliti letke i građanima predstaviti 30 tačaka oko kojih se okupio taj Savez.

Kako se navodi u saopštenju, predstavnici stranaka koje čine Savez postaviće štandove u centru Vranja u subotu u podne i razgovarati sa građanima, uoči predstavljanja Saveza za Srbiju, koje je zakazano za četvrtak, 20. septembar, u Skupštini grada.

Savez čine DS, Dveri, Narodna stranka, Pokret za preokret, Zdrava Srbija, Zajedno za Srbiju, sindikat Sloga, Levica Srbije, pokret "Otadžbina" i među osnivačima je i Dragan Đilas.

Savez se između ostalog zalaže za fer i poštene izbore, protiv davanja mesta Kosovu u Ujedinjenim nacijama, ostvarivanje punih medijskih sloboda, borba protiv politike siromaštva, nove mere za povećanje nataliteta, donošenje novog zakona o radu, ukidanje sistema javnih izvršitelja, uvođenje specijalnog tužioca za visoku korupciju, hitno donošenje zakona o poreklu imovine, vraćanje penzija građanima na stečeni nivo, uz nadoknadu svih prethodnih umanjenja i partnerstvo države i domaće poljoprivrede.

Komentari

DA OSLOBODIMO GRAD OD KONOBARI,PIJANICE I PARTIZANI.

Partizani nisu u gradu, oni su trenutno u sumi! Ali, pridruzice se svima koji se bore protiv okupatora. Ne prljajte ime partizana sa ovim domacim izdajnicima koji sada vladaju gradom!

Najnovije vesti

Recko ozbiljno IZGRAFITIRAN »

U Vranju su, pretežno na stadionu „Jumka“ i u okolini, u subotu ujutru osvanuli plakati i parole protiv Dragana Antića R...
ZutoCvece