U PU Vranje priveden vozač načelnika Pčinjskog okruga

Policijska uprava Vranje pozvala je na informativni razgovor vozača načelnika Pčinjskog okruga Srećka Pejkovića, saznaju InfoVranjske iz izvora u redovima vranjskih naprednjaka i bliskih PU Vranje.

- Povod za poziv na informativni razgovor je paljenje automobila Slaviše Bulatovića, što je pokazatelj jednog opšteg nepoverenja koje vlada u naprednjačkim redovima u Vranju, jer je taj vozač bio na usluzi i samom Bulatoviću - tvrdi sagovornik InfoVranjskih iz redova vranjskih naprednjaka.

Po ovom izvoru, vozač načelnika Pčinjskog okruga bio je zatečen pozivom da se javi u PU Vranje.

- Taj vozač je jedan od najvećih vernika stranke, čovek od velikog poverenja vrhuške vranjskih naprednjaka, pa mu je poziv da se javi policiji pao izuzetno teško, jednostavno, nije mogao da veruje da će ga sve to snaći od njegovih - objašnjava sagovornik InfoVranjskih.

Izvor InfoVranjskih navodi da je vozač Srećka Pejkovića u SNS korišćen za obavljanje «specijalnih» zadataka koja je direktno dobijao od vrha u GrO SNS u Vranju.

- Obavljao je poslove gradskog obaveštajca, ali se naročito istakao u unutarstranačkoj zaveri protiv Momira Stoiljkovića, bivšeg direktora «Komrada», kada je iz službene "škode" snimao kontejnere u Vranju koji su bili ispunjeni do vrha i snimke, logično, dostavljao Bulatoviću i njegovim najbližim ljudima - ističe sagovornik InfoVranjskih.

NIV

Komentari

Lazna vest,velickovic i merlin pustaju

Tacno, nji su gi privodili, nesi ti neka ubica Moso

Moso brate izdrzi,jos neki dan i travu ce pase....Maltretiraju bolesnog decka SRMOTA!!

Molimo db tastere da ne pustaju netacne vesti za bilo koga i milomo redakciju vranjskih da vrate tacnu vest da je velickovic dao ostavku na mesto odbornika zarad poverenja

Mosa je posten decko

Taj celavi je najveci taster u gradu po ceo dan se seta po ulice i snima ko sta radi i prenosi celnicima zlo od coveka

Taj celavi je najveci taster u gradu po ceo dan se seta po ulice i snima ko sta radi i prenosi celnicima zlo od coveka

Taj celavi je najveci taster u gradu po ceo dan se seta po ulice i snima ko sta radi i prenosi celnicima zlo od coveka

Daj Boze da smo svi ko Mokija,ova drzava bi lepo zivela od svojih zarada.

Zasto se necastivi boje njegovog lika I dela,pa pokusavaju da diskriminisu coveka ovakvim lazima putem portala,docice na naplatu svakome svako delo.

Moki je od uvek bio legenda,I tako ce i ostati,ma koliko ga voleli ili mrzeli!

Moxi,nek crknu dusmani,nek crknu dusmani mi I dalje volimo ceo svet I volimo kad od lipe zamirise cvet⛪

Stariji se verovatno sećaju emisije Šoder lista sa Ruzmarinom. U toj emisiji je bio izvesni Žika Obretković koji je skakao u bazen bez vode, a intervjui su mu bili na "visokom intelektualnom nivou". E ovaj načelnik okruga me podseća na Žiku Obretkovića, slični likovi i intelektualni profil.

Najnovije vesti

Antalija: Igra bolja od rezultata »

Surdulički Radnik na pripremama u Antaliji izgubio je prvi kontrolni susret od turskog prvoligaša Khimkija rezultatom 3:...
ZutoCvece