U Nišu se od KORONE LEČI 95 Vranjanaca

Prema najnovijim podacima koje je javnosti izneo predstavnik Kliničkog centra Niš Goran Stanojković, u ovoj ustanovi iz Vranja trenutno je na lečenju 95 pacijenata.

Prema njegovim rečima, u Nišu je ukupno 54 pacijenata sa potvrđenim prisustvom kovid 19, a jedan pacijent je preminuo.

Situacija nije najbolja ni u Surdulici, odakle je trenutno u Nišu 35 pacijenata, od čega je 28 potvrđeno sa prisustvom virusa kovid 19.

Prema poslednjim podacima, u prethodna dva dana još dva pacijenta iz Vranja sa teškom kliničkom slikom korone virusa transportovana su za Niš, gde su smeštena u Kliničko-bolničkom centru u ovom gradu.

U Vranju je inače prema poslednjim podacima Zavoda za javno zdravlje od 98 testiranih uzoraka 18 pozitivnih osoba na COVID 19.

U kovid bolnicama u Vranju trenutno se od COVID-a19 leči 98 pacijenata od kojih je većina sa «srednje teškom kliničkom slikom», a u kovid bolnici u Surdulici 32.

Broj osoba u samoizolaciji u Vranju u odnosu na prethodni izveštaj povećan je na 125 osoba, po čemu je Vranje na desetom mestu u Srbiji.

Ohrabrujuće je što se u značajnoj meri smanjio procenat pozitivnih u odnosu na broj testiranih uzoraka, od skoro 40 odsto prethodnih dana, na 12,2 odsto.

Ono što je zabrinjavajuće je da je od 95 pacijenata u Vranju, kod 81 osobe prisutna upala pluća.

NIV

Komentari

I posle šta da kažemo. Ista gov...na pre i posle izbora.Direkna odgovornost za sve partije u vlasti

Gde je doktor Mice da pomogne jer je on dočekao penziju u starom hiruškom. Kad je dobro on je bahat i silan, a sad kad je gusto zavukao se u mišju rupu. Na muci se poznaju junaci, a u dobrom kameleoni i pi.ke.

PrimitivcU... DON'T MUCH SRATI..!!!

Malo bolje pročitajte izjavu dr iz Kliničkog centra Niš pre nego što objavite tekst. On je izjavio da se u Vranju u dve kovid bolnice trenutno nalazi 95 pacijenata, a ne u Nišu. Mislim da su ljudi opravdano ovoliko uspaničeni, pa nemojte i vi dodatno da ih uznemiravate netačnim informacijama.

Dobro provitajte i Vi..U Niskom KC se nalazi 95 pacijenata po izvestaju dr.Stsnojkovica.A u Vranju u dve Covid bolnice 98 pacijenata

Za dobar deo Vranjanci trebalo bi treći krug izbora. Ali ni tada ne će se rasvestiv. Prostoća i to ti je. Pink gleda a ne svoj džep! Možda oko novu g.odinu će vi dođe iz d.. e u glavu. Živeli!

MICE.. KO JE TAJ NE SNIMA VISE SLAVOSKU NA TELEVIZOR NESTO NE BIVA. A KUDE JE BE DZOJ U OVUJ SITUACIJU JOS LI SE BANJA NA MORE. SIROTINJO CE POMREMO BOLI NJIH UVO ZA NASSS

MICE.. KO JE TAJ NE SNIMA VISE SLAVOSKU NA TELEVIZOR NESTO NE BIVA. A KUDE JE BE DZOJ U OVUJ SITUACIJU JOS LI SE BANJA NA MORE. SIROTINJO CE POMREMO BOLI NJIH UVO ZA NASSS

Ono što se očekivalo, to se i dogđa.Politika ce nas kostati zdravlja ali nije imao ko da misli glavom. Morali su izbori. Tesko nama.

ZASTO NEGU TURI SLAVISKO DIR. I JASICU SAS SNS TORTI SD ISPRED ULAZ U BOLNICU

Tako je. Tuj gi je i mesto. Pred kapiju pa još malo na ulicu...Td će ripav!
Neznalice pomahnitale.

Najnovije vesti

ZutoCvece