U Dinamu tvrde da nikome ništa ne duguju

Fudbalski klub Dinamo, prema rečima predsednika i trenera Dragana Antića, „nikome ništa ne duguje“, prenosi dnevni list Danas.

U nezavidnom materijalnom položaju nalaze se užička Sloboda, te Novi Pazar, koji  će se takmičiti u društvu prvoligaša, kao i klub Bratstvo 1946 iz sela Prigrevica nadomak Sombora, koje je i odustao od daljeg takmičenja zbog besparice.

Antić je ranije najavljivao da je za Dinamo iz gradskog budžeta opredeljeno 11 miliona dinara za 2017. godinu.

„Otvoreno, ne možemo da funkcionišemo sa tako malo novca.

Sa tim budžetom može eventualno da se igra Srpska liga.

Za plasman u Super ligu, kome mi težimo, treba stvoriti neophodne uslove, više novca i sportsku infrastrukturu, ali prvo moramo ostvariti rezultate na sportskom polju“, kazao je nedavno Antić.

FINANSIJSKI KOLAPS „DINAMA“ Tim ne putuje u Šabac!

Do početka šampionata u Prvoj ligi Srbije u fudbalu ostalo je manje od mesec dana, a za većinu klubova i dalje najveći problemi su upravo finansijske prirode.

U Vranju je već počela rekonstrukcija gradskog stadiona koje se odvija u okviru projekta prekogranične saradnje sa bugarskim gradom Montana, a finansira se iz budžeta EU.

Završetak radova očekuje se do kraja sledeće godine, kada bi uz podršku FSS Vranje moglo da dobije i teren sa veštačkom travom i reflektorima.

M.M.

Najnovije vesti

DSS: Planinarski dom u KOLAPSU »

Gradski odbor DSS-a oglasio se saopštenjem za javnost povodom dešavanja vezana za Besnu Kobilu. Portal InfoVranjske.rs p...
ZutoCvece