U Biblioteci 700 novih knjiga

- Odlučili smo da udovoljimo našim korisnicima, tako da smo birali „Lagunine“ naslove i knjige čiji su izdavači „Geopoetika“ i „Vulkan izdavaštvo“. Na policama se može naći „Muškarci bez žene“ Harukija Murakamija, potom dela Justejna Gordera „Lutkar“ i „Hronika sumnje“, Vladislava Bajaca, „Francuski baštovan“ Sante Fontefiore, i „Odlazak u Jolki Palki ili lažna uzbuna u Aleji zaslužnih“, autora Mirjane Djurđević, koja će tokom ovog meseca biti gost bibliteke, izjavila je za portal Vranjske Vesna Petric, direktorka Biblioteke "Borisav Stanković".

Radi se o knjigama koja su kupljena na prošlogodišnjem sajmu knjiga u Beogradu sredstvima Grada Vranja,  u iznosu od 500.000  dinara:

Kada je reč o Dečjem odeljenju nabaljen je novi roman Džoane Roling „Hari Poter i ukleto dete“, i knjige čiji su izdavači „Buklend“, „Kreativni centar“ i „Vulkančić“.

Biblioteka je van sajma kupila i roman „Arzamas“  Ivane Dimić, ovogodišnje dobitnice Ninove nagrade, kao i knjiguMome Kapora  „Vodič kroz srpski mentalitet“ .

S.C

Najnovije vesti

Dinamo bez bodova u Vranju »

Vranjski Dinamo je u 20. kolu Prve lige poražem na svom terenu od ekipe IMT iz Beograda rezultatom 1:3, poluvreme 1:1.Fu...

I posle Bosketa – Sneža »

Snežana Stanković, savetnica poverenika SNS u Surdulici Branislava Veličkovića, krenula je u žestoku kampanju sa ciljem...
ZutoCvece