U, AL SU GA OPRAVILI: Ponovo se pojavilo JEZERO kod ŽELEZNIČKE (FOTO)

Ulica Radnička u Vranju renovirana je zaista predugo, od 7. maja do 20. avgusta 2018. godine, kada je asfaltirana.

Iako je Vlada Srbije u ovaj posao uložila 37 miliona dinara, on do danas praktično nije ni završen, nego je ostavljen tako, sa oko 90 odsto okončanih radova.

Info Vranjske su već pisale kako je čitav posao nesolidno urađen, a najnovija dešavanja samo pokazuju ko je ovde bio u pravu.

Naime, jezero koje se stvara kod Želeničke stanice i zbog koga je i počela sanacija čitave ulice ponovo se pojavilo, u punom sjaju, kao da SNS u njegovu sanaciju nije zalud bacio pedesetak miliona dinara!

E vala su ga opravili, svaka i čast.

Ali, tako je to u svakoam poslu koji vodi SNS - ako ga i dovedu do kraja, što je redak slučaj, fotografije najbolje pokazuju rezultate njihovog umeća.

SSB

ROKOVI

Da bi Vranje ponovo dobilo svoje jerzero na sred puta, bilo je potrebno oko 60 dana dana da se rekonstruiše 900 dužnih metara, širine 7 metara, plus trotoari sa obe strane širine 2,35 metara.

Uz to, trebalo je da se postave 24 stuba za svetlo i napravi 436 metara atmosferske kanalizacije, a radove je izvodio „Saba Belča“.

- Po okončanju radova dobićemo savremenu saobraćajnicu, koja je indirektno vezana za Slobodnu zonu. Uređenjem ovog puta zapravo stvaramo još bolji poslovni ambijent za investitore, ali i ovdašnje privrednike i stanovništvo - bez imalo srama naglasio je tada gradonačelnik Milenković.

Podsećamo, Radnička ulica vodi preko „Alfe“, „Zavarivača i Eko pumpe pa preko „Simpa“ do Železničke stanice.

Komentari

MISLIM DA JE PAMETNO TAMO DA SACEKAMO PREDSEDNIKA. SAS ZAZTAVE LJILJANU VELJU ZENU MU SLAVISKU KIKU ZENU MU I JOS MNOGO GI IMA NEMOZ DA PISEM U RABOTE SAM SD

Preko puta stanice treba da se otvori kvantaška pijaca. Opet jezero znači od kvantaša ništa. Nijedna vlast do sada nije ovoliko lagala, obmanjivala i krala.

Bazence
Brzo lezaljke suncobrani I da se zaposle nekolko clana SNS

Potpuna nesposobnost. Neznanje. Primitivizam. Građevinski haos. Krađa. Pljačka.
Međutim, ovo je tek početak.
Spremite se dragi sugrađani: naša propast tek dolazi.
Posle izbora.

Najnovije vesti

ZutoCvece