Turističkoj uključena struja

Prostorije Turističke organizacije Vranje ponovo imaju električnu energiju, saznaju InfoVranjske iz izvora u Gradskoj upravi.

- Posle višednevnog "mraka" prostorije TO Vranje u Partizanskoj ulici ponovo su oživele, uključena je struja milošću ovdašnje Elektrodistribucija, pa su se zaposleni vratili iz Infocentra i vile "Raj", gde su bili u prinudnom izgnanstvu -, kaže sagovornik InfoVranjskih iz Gradske uprave.

Izvoru InfoVranjskih nisu poznate okolnosti pod kojima se Elektrodistribucija "smilovala" i ponovo osvetlila prostorije TO Vranje.

- Kažu, Manda je i kumio i molio, pozivao se i na koalicionu solidarnost, ali i neke stvari koje nisu za javnost, čak je i prebacio "energetičarima" što brukaju TO Vranje, pa su zaposleni morali da "emigriraju" u Infocentar i vilu "Raj" - objašnjava sagovornik InfoVranjskih.

Izvor InfoVranjskih, na kraju, kaže da je Manić u odsustvu direktorke Vesne Petrović na "drugom" otvaranju prostorija poručio zaposlenima "od sada ćemo i jače, i brže, i bolje u nove radne pobede"!

Komentari

Haha Manda i brze bolje u pobede ...
Jel ovo mozda 1.april pa se sali Manda ili novinarska greska prilikom pisanja izjave a da je Manda mislio sad cemo jos Bolje Brze da pljackamo gradjane Vranja i budzet grada
E Mando Mando pa tebi vise ni tvoji ukucani ne veruju kad obecas nesto a kamo li mi gradjani Vranja.
Bolje si cuti nese brukaj pa bas tolko pametniji si kad se ne javljas ne oglasavas.
A direktorica TO Vesna do kad ce da bude na bolovanje???
Naravno lazno...
Mozda bi trebalo i to ispitati kako se daju bolovanja ???

Њима исто,ни не треба струја,и онако ништа не раде. Само шетња по град и цигаре пред канцеларију.

Najnovije vesti

ZutoCvece