Turistička organizuje doček SRPSKE

Turistička organizacija Grada Vranja organizuje javni doček pravoslavne nove godine na Trgu Staniše Stošića u nedelju 13. januara.

- TO Vranje sa izvesnom nelagodom organizuje ovaj doček zbog poznate odluke Grada da ne organizuje javni doček nove godine po gregorijanskom kalendaru. Prevladala «patriotska struja» vlasti, sa idejom da se javno čeka «srpska nova godina», dakle, ona po julijanskom kalendaru. Ovo i ne čudi imajući u vidu da je rukovodstvo ove ustanove, ali i najveći broj zaposlenih, u Palminoj Jedinstvenoj Srbiji - saopštava sagovornik InfoVranjskih iz TO Vranje.

Izvor InfoVranjskih nema predstavu koliko će TO Vranje izdvojiti za javni doček pravoslavne nove godine.

- Ta brojka je dogovorena u najužem krugu rukovodstva, a zna se da je o svemu odlučivao Ddejan Manić, dok je aktuelna direktorka samo aminovala - tvrdi sagovornik InfoVranjskih.

Program javnog dočeka pravoslavne nove godine na Trgu Staniše Stošića otvoriće mladi pevač iz Vranja Đorđe Popović u 21,30 sati, a pola sata pre ponoći nastupiće trubački orkestar Ekrema Mamutovića.

S. Kostić

Komentari

Jos nije usvojen izvestaj od organizacije "DANI VRANJA" zbog pljacke i malverzacija. Sad se dozvoljava da organizuje i docek nove godine. Svi cute i gledaju. Gradjani su birali vlast da stiti njihove interese a ne da nemo gleda otimanje i pljacku njihovog novca. Turisticka organizacija je mesto gde se trenutno najvise i najbrutalnije krade.

Nista bez narodnjaka recimo Kace i drugi vranjski boemi na ovaj nacin se zeli samo odbaciti publika, uz zabavnu muziku se nemoze povesti kolo i zagrejati na minusu. Pozdrav.

Najnovije vesti

Tončev U VLADI, Boske VAN »

Novica Tončev, potpredsednik SPS i poslanik iz Surdulice, biće ministar bez portfelja u novoj vladi, nezvanično saznaje...

Umorni vršilac dužnosti »

Da naprednjaci (retko) znaju šta rade, naročito kad je u pitanju vranjsko zdravstvo, pokazuje i najnoviji primer.Naime,...
ZutoCvece