Turistička organizacija otvara Info centar u Vranjskoj Banji

Turistička organizacija (TO) grada Vranja u petak 5. maja u 12 časova zvanično će otvoriti novi Informativni centar u Vranjskoj Banji.

„Otvaranjem novog Info centra, Turistička organizacija će značajno unaprediti promociju turističke ponude i nastaviti sa afirmacijom svih oblika turizma.

Značaj  ovakvog objekta je utoliko veći, ako se zna da će posetioci  moći da dobiju informacije o celokupnoj turističkoj ponudi na teritoriji Vranja.

Pored servisnih, turističkih i korisnih informacija, turisti će moći da dobiju propagandni materijal, brošure, flajere, da kupe suvenire i razglednice, ali i da rezervišu sobe u privatnom smeštaju u Vranjskoj Banji“, rekao je u izjavi za InoVranjske direktor TO Vranje Saša Ivanov.

Info centar biće smešten u zgradi "Sahat kule" koju je JP Uprava banje svojevremeno izgradilo kao kafić, a sada je kancelarija TO Vranje u Vranjskoj Banji.

Komentari

Evo, tražim sajt TO Vranje i ne mogu da nađem zato što ga nema.Želeo bih sa porodicom da svratim na putu za Grčku ali nema gde da se informišem. O kakvom oni pultu pričaju kada im server ne radi za sajt?

Najnovije vesti

Dr Ljiljana Antić u ilegali!? »

Dr Ljiljana Antić, direktorka Zdravstvenog centra u Vranju, nalazi se u svojevrsnoj SNS ilegali, ističe za portal InfoVr...
ZutoCvece