TUDORS i u Vranju

„Tudors“, poznati turski brend muških košulja, svom lancu od 250 prodavnica u 17 zemalja sveta, dodao je i Vranje.

U subotu, 19. maja, ova ambiciozna turska kompanija, otvorila je svoju prodavnicu u pešačkoj zoni u Vranju, iznad Gradske apoteke.

Ovaj svetski poznati brend, u Vranje stiže posredstvom BJN-a, firme Bojana Mitića, Vranjanca, mladog i ambicioznog poslovnog čoveka iz Beograda.

- Drago mi je što ovaj poznati modni brend stiže u Vranje i što će moji Vranjanci moći da kupe modne artikle koje „Tudors“ prodaje, recimo, u Nemačkoj, Poljskoj, Ujedinjenim arapskim emiratima, na Kipru... - rekao je Mitić, obraćajući se prisutnima na otvaranju.

On je takođe rekao da ovaj turski proizvođač planira da u dogledno vreme u Vranju otvori proizvodni pogon u kome bi radili mladi koji žele da ostanu u svom gradu.

- Smatramo da je dužnost svakog ko se bavi biznisom da učini nešto za mlade ljude ovde, koji hoće da rade, dobro zarade i ponose se svojim radom. Dugujemo zahvalnost i većniku Nebojši Zupančiću koji je poogao na ovom putu - rekao je Mitić.

Ovaj, širom Evrope poznati modni brend, pre tri godine je lansirala jedna mala porodična fabrika iz Turske, koja se za svoje mesto na tržištu izborila kvalitetom, dizajnom i cenom proizvoda.

Danas je „Tudors“ svetski poznat brend košulja, namenjenih muškarcima različitih uzrasta, zanimanja i modnih ukusa.

- Pored klasičnih, modernih i elegantnih košulja, ovaj brend u svojoj ponudi ima i sportske košulje u svim bojama i dezenima, zatim polo majice, kravate, leptir mašne, dugmad za manžetne i kaiševe - stoji na sajtu „Tudorsa“.

R. Irić

Najnovije vesti

FIFA suspedovala DINAMO »

Svetska fudbalska federacija (FIFA) suspendovala je vranjski Dinamo, prenose prestonički mediji. Veto se odnosi registra...

IN MEMORIAM: Branko Nikolić »

U Vranju je, u 95. godini života, preminuo Branko Nikolić, učesnik Drugog svetskog rata, posleratni fukcioner, društveno...

Antalija: Igra bolja od rezultata »

Surdulički Radnik na pripremama u Antaliji izgubio je prvi kontrolni susret od turskog prvoligaša Khimkija rezultatom 3:...
ZutoCvece