TUŽNI JARBOL jasna slika vranjske vlasti

Zastave na jarbolu na vranjskoj petlji svojim izgledom govore više od hiljadu reči, oštećene i otrcane, sigurno nisu i ne mogu da budu ponos ni ove zemlje niti ovog grada!

- Njihovo stanje je posledica «jarbolizacije» Vranja i Srbije, naravno, u smislu da samo postavljanje jarbola nije samo po sebi rđavo, ali da nema ama baš nikakvog smisla da sve jednog lepog dana postane motiv za ruganje aktuelnoj vlasti i njihovom odnosu prema sopstvenim «tekovinama» - poručuje jedan Vranjanac posle šetnje do «ponosnog» jarbola na vranjskoj petlji.

Po ovom sagovorniku, «na primeru jarbola i jarbolizacije pale su maske sa lica vladajućih naprednjaka».

- Sve što se radi iz suvog pragmatizma, motivisano demagogijom i populizmom, kratkog je daha i brzo se poput bumernga vrati svojim tvorcima pravo u glavu! Evo, radnici koji prolaze ovde gledaju i u čudu se pitaju ko se to ovde zeza sa ovom zemljom i ovim narodom i samo odgovaraju da nema ko drugi da to radi osim vlasti - kaže sagovornik InfoVranjskih.

Nije teško zaključiti da je aktuelna vlast oličena u SNS, kako izgleda, zaboravila da u postupku «jarbolizacije» zemlje mora da usledi period vremenskih nepogoda, vetra, kiše, oluje ili snega, te da je baš žalosna buduća sudbina već otrcanih i ofucanih zastava na jarbolima ne samo u Vranju!

S. Kostić

Komentari

Na Kosovu, U Grčku, u Hrvatsku skoro na svakom mestu ima drzavni simbola. A kome smeta ova naša neka ide preko a ne da pljuje po Srbiju i vlast ma ko bio na njoj.

Dobro je Gonzi, radi rabotu ne smaraj s komentari.

Gonzi ide ubrzo

Ceniš ga?

A STUB KOROZIJA A TEK POSTAVLJEN KO DECA DA FARBALA U ZABAVISTE ZA CENU NE PITAJTE PODIGNITE GLAVU POGLEDAJTE SRAMOTA A STA SE SVE NEVIDI

Stojancic ko Ruzic dali mu platicu i privilegije i cutanje.E moj Stojancicu zato ako vas ne primi sns ideteu istoriju.

Prošao sam malo pre.
I stub je ZARĐAO SKROZ.
DELUJE RUŽNO BRE.

Džilas ce postavi zlatni da ne rdja

Tugica čime se bavi ovaj grad.
Jarbol? Dok se drugi gradonačelnici bore da dovedu neku firmu, zaposle ovu sirotinju Gonzi se bori za jarbol.
Gospodine Milenkoviću, 21. je vek. Tragično je da vi kao lekar, jer vas za gradonačelnika ne smatram i sa punim pravom delim to mišljenje ogromne većine građana Vranja, ne shvatate da se danas patriotizam ne dokazuje simbolima već delima. Mogli ste da napravite i Ajfelov toranj na mestu jarbola, okačite 1000 m veliku zastavu, u mojim očima bi ste bili veći patriota da ste doveli jednu firmicu koja bi uposlila 50 čoveka i time zadržali 5 svršenih studenata da ne pobegnu odavde.
Kakvo ste vi razočarenje u očima nekoga ko Vas poznaje od perioda pre nego ste postali to što jeste...

Jarboli unististe grad

I zastava na stanici Vodovoda iznad parka je ista, dronjava kao da je čerupana. Takve simbolizuje poniženu Srbiju, Srbiju koju čerupaju kvazi patriote. Srbija kao "kokoška", narod kao "stado". Ali, od ponedeljka se sa novom zastavom "vraća dostojanstvo".

Ma fali nam jedna golema gondola sa golemu zastavu i na nju slika glavno baje ! Da se svi zveriv i čudiv ,da gi se skrene pažnja ...Zašto da ima samo Beograd...

Najnovije vesti

TOP SOFA: PANIKA zbog korone »

Priča koja sledi dolazi iz „Top sofe“ i njene fabrike u Bunuševcu, ali se može odnositi na bilo koju vranjsku, pa i srps...
ZutoCvece