TUČA na izborima za MZ, dvoje povređenih

Vranje - U selu Kuštica kod Bujanovca, tokom izbora za Savet Mesne zajednice, došlo je do sukoba i fizičkog obračuna nekoliko pristalica Narodne stranke (NS) i Srpske napredne stranke (SNS).

Prema podacima očevidaca sukobili su se Saša Pešić i Nebojša Milovanović, obojica članovi SNS-a, sa Sašom Arsićem, predsednikom MZ sela Klenike, kojoj pripada Kuštica, i njegovim sinom, članovima NS.

Posle tuče naprednjak Saša Pešić (SNS) je kolima hitne pomoći prebačen u vranjski Zdravstveni centar sa, kako saznajemo, povredama glave.

Međutim, neki mediji su objavili da je u tuči posekotinu na podlaktici desne ruke zaradio i predsednik MZ Saša Arsić (NS), kao jedini povređeni.

Kako je posle ovog obračuna u Kuštici intervenisala patrola Policijske stanice u Bujanovcu, više pojedinosti biće dostupne tek posle saopštenja Policijske uprave u Vranju.

R. Irić

Komentari

Kreiranje mrznje i nezdravosti od strane snsa

Vranje,ispade KLENIKE treba da vam kaze za koga treba da se glasa.SNS kako misli da dobije poverenje sa Mitrovica koji jos u Spancevac duzan za hleb,totalno nepismen?

..objavite rezultat izbora...bravo Kustica-Klenike, bravo za velicanstvenu pobedu Narodne stranke...
...Vranjanci, pod hitno na domaci zadatak u Kusticu....naprednjaci, motka uvek ima dva kraja, vas kraj je na vidiku..

Najnovije vesti

Antalija: Igra bolja od rezultata »

Surdulički Radnik na pripremama u Antaliji izgubio je prvi kontrolni susret od turskog prvoligaša Khimkija rezultatom 3:...
ZutoCvece