Trubačko “VLASINSKO LETO” u Surdulici

Zbog pandemije korona virusa “Vlasinsko leto 2020” biće održano 9. i 10. jula samo u Surdulici, dok na Vlasini neće biti održane prateće manifestacije, saopštili su organizatori.

Jedna od najznačajnijih i najposećenijih manifestacija na jugu Srbije, predtakmičenje trubačkih orkestra za područje južne i jugoistočne Srbije ove godine je znatno skromnije organizovana zbog aktuelne epidemiološke situacije.

Prvog dana manifestacije prema najavama organizatora planirana je trubačka budilica u jutarnjim satima, zatim će gradom defilovati trubački pionirski i omladinski orkestri, dok je u večernjim satima planirano takmičarsko veče za juniore.

Drugi dan se ne razlikuje puno, takođe će početi budilicom, onda će defilovati seniorski orkestri koji će se uveče nadmetati.

Inače, ova manifestacija predstavlјa predtakmičenje trubačkih orkestara juga i jugoistoka Srbiji, za sabor u Guči.

NIV

Komentari

Suoer!! zapelo sad za trubu!
Pa nek vam balave i duvaju kroz trubu direktno u vazduh i ljude, to je kao rasprsivac korone. Poljubite u znojavo celo pao nekog i zalepite mu hiljadarku. Srecno surdulicani.

Pero ne laprdaj po mnogo a nista ti glava ne razume.

Pera ne razume, ali zbog Pere ga odlozise... Eto ti sad .. HA ha

КАКО БИ СЕ СПРЕЧИЛО ШИРЕЊЕ КОРОНА ВИРУСА ИСУЗБИЈАЊА ЗАРАЗНЕ БОЛЕСТИ COVID-19. ОРГАНИЗАИОНИ ОДБОР МАНИФЕСТАЦИЈЕ ВЛАСИНСКО ЛЕТО ОПШТИНЕ СУРДУЛИЦЕ РАЗМАТРА И ДАЋЕ ОДЛУКУ О ОДЛАГАЊУ ПРЕДТАКМИЧЕЊА ТРУБАЧКИХ ОРКЕСТАРА ЈУГА И ЈУГОИСТОКА СРБИЈЕ
ЗА 35.ВЛАСИСКО ЛЕТО

Najnovije vesti

Ode i SREĆKO?!!! »

Srećko Pejković, načelnik Pčinjskog okruga, nalazi se pred smenom sa te funkcije, saznaju Info Vranjske.Pejković, inače...
ZutoCvece