TROSTRUKI karambol u strogom centru

U utorak između 16,30 sati i 17 sati, u centru grada kod «Komiteta», a ispred Zgrade Doma kulture, dogodila se dramatična saobraćajna nesreća čak tri putnička vozila.

Detalji i uzroci ove saobraćajke nisu poznati, jer se Policijska uprava Vranje čiji su službenici sačinili zapisnik još uvek nije oglasila, ali se zna da su u pitanju vozila taksija «Pinokio», EPS-a i studentkinje Fakulteta PEP, Centar Vranje, koja se u automobilu nalazila sa svojim suprugom, takođe studentom.

Po rečima prisutnog Miloša Nikolića, menadžera Fakulteta PEP, Centra u Vranju, «povređeni student je dobro, jer je hitna pomoć brzo stigla na lice mesta».

S. Kostić

Komentari

Naravbo da je biti u haosu kad imamo preko 200taksi vozila od kojih vise od pola nemaju taksi dozvole i dozvole za ispunjavanje uslova za vozila za kretanje u javni saobracaj,vozaci ne prijavljeni nego jure zure da sto pte stignu do musterije neli bi zaradili neku dinar a pri tom ugrozavajuci ostale gradjane.
Zasto se sa svim u ovom gradu krene pa stane???
Krenulo se pa stalo ne li sa hitno pomeranje trafika
Krenulo se pa stalo sa uredjenjem taksi vozila
Ocito da se ovde sve radi iz licnih interesa pojedinih lica i da se ocito pomera konkurencija
Nekome majka nekome maceha
90% ne prijavljeni radnici taksi vozila
90% ne uklonjeni ostali kiosci
Kojo su bili tolko hitni hitni da se uklone od toga ispade da se samo svelo na 3-4neduzna objekta u gradu

Таксисти су НАЈВЕЋА опасност у саобраћају,у праву си!!! Возе преко 60 на сат градским улицама,не поштују прописе,блокирају саобраћа,неписмени шљамј. Постоји ли Саобраћајна пикиција

Таксисти су НАЈВЕЋА опасност у саобраћају,у праву си!!! Возе преко 60 на сат градским улицама,не поштују прописе,блокирају саобраћа,неписмени шљамј. Постоји ли Саобраћајна пикиција

Jutros, 7,40 sati, vozilo taxi prevoza juriii, islo je brzinom od 100/h najmanje, trotoari puni dece ulica Kosovska, nakon dva minuta vozilo drugog taxi prevoznika pokusava da pretice i pravo na drugo vozilo koje mu ide u susret....sta reci dalje.....

ALO POLICIJO RADITE NESTO PO PITANJU OVIH KAMIKAZA IZ PINOKIO TAXI, NJIMA TREBA STAZA ZA FORMULU NAJOPASNIJI I NAJGORI VOZACI SU ONI PRAVI INDIJANCI ZASTO NEMA RADARA PO ULICE,DODJITE U KRALJA MILANA DA GLEDATE TRKE SRAMOTA .IMA FINIH VOZACA ALI RETKO OVO KO U INDIJU.

Mislim da treba da se napravi jedna staza za trke za ovi Vranjski napaljeni taksisti :))

Ovo sto iznose ljudi u komentarima je cista istina...policiju na ulice...a ne da okrecu krigove i pijuckaju kafu na pumpama....

Zasto Saobracajna policija prilikom kontrole taksi vozila ne trazi Ugovor o radu na uvid koji bi upisali u zapisnik i kasnije proverili da li je vozac prijavljen,da li ima lekarsko uverenje vozac,da li vozac poseduje Taksi dozvolu i dozvolu saobracajnog inspektora za vozilo.
90% taksista rade na crno bez doprinosa bez dozvola za rad i ostalog
Zasto se dozvoljava onaj haos na autobuskog stanici parkiranje pored samog semafota i na samoj rampi autobuske stanice.
Pravi je teksas po pitanju taksista u Vranju.

Najnovije vesti

ZutoCvece