TROJKA uhapšena zbog MARIHUANE

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju uhapsili su T. Š. (1996) iz okoline Bujanovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštila je policija.

Prema saopštenju, policija je u kući T.Š. pronašla 26,6 grama marihuane, a sumnja se da je on muškarcu (28) prodao 24,9 grama ove droge, koju je on odmah potom preprodao drugom licu (23), kod koga je droga i pronađena.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Vranju, T. Š. je određeno zadržavanja do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu, kaže se u saopštenju.

Po nalogu nadležnog tužilaštva, protiv dvadesetosmogodišnjeg muškarca biće podneta krivična prijava za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga, a protiv dvadesettrogodišnjeg za neovlašćeno držanje opojnih droga.

Komentari

Smesno je da hapsite vise ljude za marihuanu, pa bilo 25gr ili kilo...krenite da resavate heroin, kokain, tablete i ta cuda...kao i najglavniju stvar, trgovinu ljudima...zajebite da gazite travu..pusite je...

Toliko su sposobni da hvataju klince sa 25g vutre

Najnovije vesti

ZutoCvece