Trofejni odbojkaški selektor i predsednik OSS Zoran Gajić gost Vranja

Zoran Gajić, predsednika  Odbojkaškog saveza Srbije i trofejni odbiojkaški selektor Srbije, bio je gost Vranja.

Prvenstveni cilj ove posete je razmatranje mogućnosti organizovanja velikog sportskog odbojkaškog događaja u Vranju, zbog čega je Gajić sa saradnicima, pre sastanka kod gradonačelnika Vranja, obišao Sportsku halu. 

U velikoj sali Skupštine grada Vranja, održan je potom sastanak sa predstavnicima klubova, trenera i odbojkaških radnika Pčinjskog okruga.

Sa Gajićem u društvu bili su su Igor Miljković, generalni sekretar Odbojkaškog saveza Beograda, te Miodrag Rajković, predsednik Odbojkaškog saveza Leskovca i Oliver Tončić, potpredsednik Odbojkaškog saveza Topličkog, Jablaničkog i Pčinjskog okruga. Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković je goste upoznao sa stanjem u kome se nalazi odbojkaški sport u Vranju i razvojnim planovima.

Zoran Gajić ponudio je svaki vid  podrške, istakavši da su namere Odbojkaškog saveza Srbije usmerene ka pružanju pomoći klubovima i regionalnim savezima.

R.V.

Komentari

Prvi red tata,kcere i zetlija,kakva elita !

Kude je ovde Recko znameniti sportski radnik,pardon ovo je odbojka!

....aktivan ovaj gradonachelnik, nema sta...
...kadar je i stici i uteci, i na 'pravom' mestu postojan..
....mora da je recept prepisao od mesije...smanji malo komso..smanji...

Najnovije vesti

TOP SOFA: PANIKA zbog korone »

Priča koja sledi dolazi iz „Top sofe“ i njene fabrike u Bunuševcu, ali se može odnositi na bilo koju vranjsku, pa i srps...
ZutoCvece