TRI PUTA pljačkali istu kuću

Pripadnici MUP-a u Vranju, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivične prijave protiv trojice muškaraca iz Vranja, starosti 21, 35 i 57 godina, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili tri teške krađe i krađu.

Prema saopštenju, sumnja se da su oni tokom juna, jula i avgusta ove godine, tri puta provalili u jednu porodičnu kuću u Vranju iz koje su ukrali televizor, alkoholna pića i novac.

Njih trojica se sumnjiče i da su u avgustu ove godine provalili u još jednu kuću u Vranju iz koje su ukrali oko 50.000 dinara.

Policija je prilikom pretresa kuće tridesetpetogodišnjeg muškarca u Vranju pronašla manju količinu lekova sa liste psihoaktivnih supstanci, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

NIV

Komentari

Ooo za pohvalu!!!
Redno je iz treći put da padnu lopovi.Glupo više providno,bogami kakvo rukovdstvo vodi PU Vranje i kakvi izvršioci rade ima i 14 puta da obijaju i nikom ništa.Bitan je sastanak ujutru sacuvaj bože pa brani.Samo da dodje dan da vas smene bogu se molimo za spas Grada.

Liiii što su uhapšeni jaki.Alkoholičari čime se pametan stidi b..... se ponosi.Hapsite koga treba da hapsite a ne alkoholicare ukrao flašu iz kuću

ПИШИТЕ ЗА БЛОК ПОШТА БАНКУ,КО ЈЕ ДОЗВОЛИО!!!
Срамота за овакав изглед Блок ппошта банке, тржни центар у центру,како руководство Града Врања,инспекције су дозволиле да се овако нешто деси, како може да се свако понаша бахато да затвара и отуђује објекте, ко је то дозволио?Именом и презименом,зараза хара,ту је било дивота седети поред фонтане, ко је дозволио бахатом Влади да отуђи и покрије објекат,да краде струју и уништава овај град...

Šta radi policija hapsi sitne jajare a sa bossovima piju Don Perinjon.Daj bre više nesatonosujte se

Izvinite!!!
Tri puta jednu istu kuću hahaha i sta je sa lopovima gde su.Dogovor pao opet pet puta sada pa mi će vas uhvatimo da se reklamiramo.Hahaha kakva crtani film.

Zar nisu mogli posle prve kradje,uhvatiti lopove nerazumem tri puta jednu kuću i onda sledi hapšenje.To li mora tako da tri puta udje i da se žale vlasnici višim distancama pa da načelnici vranjnski narede da inspektori apse čuvaj bože pa brani kakav nerad u policiju.

Najnovije vesti

ZutoCvece