TRIČKOVIĆ: Odbonici imaju prvo da glasaju kako žele

Predsednik Skupštine Grada Vranja Dejan Tričković rekao je da nema nikakvog razloga za napuštanje parlamenta od strane opozicije jer „odbornici imaju pravo da potvrde mandat (ili ne) svim narodnim predstavnicima u gradskom parlamentu“.

- Uzdržavanjem od glasanja odbornici vladajuće koalicije nisu potvrdili drugi odbornički mandat Igoru Andonovu, jer nije bilo dovoljno glasova za taj predlog, pa je to razlog što su odbornici opozicije napustili 20. sednicu Skupštine Grada Vranja - objašnjava Tričković.

Podsećamo, GrO SDS u Vranju je predložio da Igor Andonov bude ponovo izabran za odbornika u Skupštini Grada umesto Slavice Sotirović koja je u oktobru ove godine podnela ostavku na mesto odbornika vranjskog parlamenta.

SOTIROVIĆ vratila mandat, ANDONOV ponovo u SKUPŠTINI

Iako je ovaj predlog prošao sve zakonske procedure, vladajuća većina ga je odbila na 20. zasedanju Skupštine, ostajući uzdržana u času glasanja.

IGOR ANDONOV (SDS): Bruka vladajuće koalicije

S. Kostić

Komentari

Ako ste vi iz SNS i SPS bili uzdrzani, onda je ono malo odbornicka opozicije moglo da izlgasa mandat Andonovu, a to se nije desilo. Dakle, ako koza laze rog ne laze.

Najnovije vesti

Ode i SREĆKO?!!! »

Srećko Pejković, načelnik Pčinjskog okruga, nalazi se pred smenom sa te funkcije, saznaju Info Vranjske.Pejković, inače...
ZutoCvece