Trgovište: Blokada glavne ulice odsekla građane

Glavna ulica u Trgovištu na putu za Kozji Dol blokirana je više sati, pa su građani koji žive u tom delu odsečeni od ostalih delova, javlja portalu InfoVranjske Dragan Spasić, žitelj Trgovišta.

- Od jutra se izvode nekakvi radovi, ne može ni peške da se prođe, a ne kolima, pa su građani nezadovoljni i stalno negoduju, a niko im ne odgovara sa nadležnog mesta šta se radi i koliko će to da traje - ističe Spasić.

Građani koji žive u odsečenom delu Trgovišta ne mogu da odu do Doma zdravlja i trgovinskih radnji, pa su se obratili policiji u ovom mestu.

- Tri puta sam zvao policiju, došli su i naložili kamionu da se skloni i oslobodi prolaz, međutim, kada je policija otišla, opet su blokirali ulicu, kažu, imaju «rešenje» - navodi Spasić.

Spasić se obratio nadležnim opštinskim i državnim organima, ali nije dobio odgovore na postavljena pitanja u svojim dopisima.

Opštinske službe nisu objasnile građanima o kakvim se radovima radi i koliko će biti odsečeni od centra Trgovišta.

S. Kostić

Komentari

Pranje pare vidite

Sad se perev pare ce dodje Vucic da vidi da ima neka masina. Obecao je putevi za Trgoviste zadnji put kad je bio pred izbori i nista od toga niti put niti granicni prelaz
Lesnicaa,. Od sve te pare Zuca si napravi fabriku i hidrocentralu oprase se pare i narod izbega iz Trgoviste.

Sad navala na apartmani

Briga njih za putevi i ulice, sad su aktuelni apartmani u Grcku vec dva opstinska celnika bili su da pazarev po jedan apartman u Grcku pocinje sezona . Ne moze samo Zuca da ima apartmani u Grcku mora cela druzina . A ovo je predstava za Vucica kakav granicni prelaz kakvi putevi, masine za ciscenje sumski putevi radev 24 sati.

Možda Zuca završava svoju privatnu hidrocentralu na maloj reći mislim da je Trpusnica pa napravio blokadu . Šop drvoseca se nakrade i uništi prirodu.

Najnovije vesti

Dr Ljiljana Antić u ilegali!? »

Dr Ljiljana Antić, direktorka Zdravstvenog centra u Vranju, nalazi se u svojevrsnoj SNS ilegali, ističe za portal InfoVr...
ZutoCvece