Trener RK Vranje SELEKTOR i muške i ženske REPREZENTACIJE

Selektor ženske i muške reprezentacije Srbije Ljubomir Obradović, uprkos velikim obavezama sa dve nacionalne selekcije, ostaje i dalje trener Rukometnog kluba Vranje 1957, saznaju InfoVranjske iz izvora u ovom klubu.

Obradović, dugogodišnji selektor ženske reprezentacije Srbije u rukometu, nedavno je preuzeo i mušku rukometnu reprezentaciju koja je u nezgodnom trenutku učešća na kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo ostala bez selektora.

Zahvaljujući dugom i velikom prijateljstvu i bliskoj saradnji sa Dušanom Stevanovićem, šefom stručnog štaba u RK Vranje 1957, Obradović je došao u Vranje u leto 2017. godine kada je započeo trenerski rad u klubu koji se u sezoni 2017/2018 nalazi na vrhu tabele u Super «B» ligi Istok-Zapad s ambicijom da se plasira u Super ligu Srbije, najjači rukometni rang u zemlji.

U odsustvu Obradovića sa klupe RK Vranje 1957, vranjske rukometaše u prvenstvu predvodiće Dušan Stevanović sa svojim saradnicima.

Obradović će vatreno krštenje na klupi muške reprezentacije Srbije imati 4. aprila kada se u Lajpcigu srpski rukometaši sastaju sa selekcijom Nemačke, i 7. aprila kada će u Dortmundu ove dve reprezentacije odmeriti snage uoči starta kvalifikacija za svetsko prvenstvo u rukometu.

S. Kostić

Komentari

On ce biti samo na platnom spisku u RK VRANJE 1957...ne ostavljaju se 150000 RSD tek tako...Tesko da ce Obradovic pored dve reprezentacije imati vreme za RK VRANJE 1957. I dalje ce Gobar da jase tu

Ispravka,Ljuba jase za 2000evra...a ovaj Grobar za pola manje 1000jevra I pritom nista me radi,kad ga Ljuba nema bolje da se he skupljaju treninzi jaci KO'd rekreativci

Najnovije vesti

Boske na Pegazu »

Nedugo pošto su se pojavile glasine da je Dragan Stevanović Boske kandidat za ministra privrede ili turizma, stigao je h...
ZutoCvece