Traje borba za MILJANIN ŽIVOT

Miljana Stanković još uvek vodi bitku za život, boreći se sa agresivnom leukemijom.

Vranjanci u brojnim akcijama pokušavaju da prikupe novac za nastavak njenog lečenja, ali nažalost potrebna suma još nije prikupljena, pa je putem društvenih mreža upućen novi apel za pomoć ovoj Vranjanki .

- Još uvek nismo uspeli da prikupimo novac za nastavak Miljaninog lečenja. Iako je Hammersmith bolnica pribavila dodatne matične ćelije od donora iz Italije, ceo postupak je odložen dok se ne izvrši uplata na račun bolnice. Doktori za sada uspevaju da stabilizuju Miljanu, ali njeno zdravstveno stanje se menja iz dana u dan, a dalje lečenje je dovedeno u pitanje. Neophodno je da Miljana primi dodatni tretman što pre - navodi se u ovom apelu.

Podsećamo da je namenski dinarski račun za lečenje Miljane Stanković 160-469670-88 i da je Fondacija Aleksandra Šapića "Budi human” pokrenula akciju te svi koji žele da pomognu mogu poslati SMS na broj "304" na 3030.

Kozmetički salon „VD“ iz Vranja pozvao je sve dame da zakažu neki od tretmana i svojim ulepšavanjem pomognu Miljanino lečenje.

Naime 29. juna se u ovom salonu održava humani dan, pa će novac od svih usluga biti preusmeren na Miljanin račun u svrhe njenog daljeg lečenja.

Najnovije vesti

„Cvet jednakosti“ za Jelenu »

Jelena Stojković, novinar „Novosti“ iz Vranja, ovogodišnji je dobitnik nagrade „Cvet jednakosti“ koju, u okviru manifest...
ZutoCvece