Trajal stiže u nezgodan čas

Susret sa Trajalom jedan je od najtežih u ovom prvenstvu, u pitanju je ozbiljan tim koji konkuriše za vrh tabele i Dinamo mora da bude 200 odsto spreman za ovoj meč, poručio je Radmilo Jovanović, pomoćni trener vranjskog Dinama, pred utakmicu sa Trajalom iz Kruševca u 8. kolu Prve lige.

Jovanović očekuje veliku podršku navijača na stadionu «Jumka».

- Nadamo se da će u velikom broju doći u nedelju i dati nam neophodnu podršku. Dinamo ima nov tim, klub je napustilo sedam fudbalera, novima je potrebno vreme da se uigraju i naviknu na naš sistem rada, a tu je i želja da se vratimo u Superligu - objasnio je Jovanović.

Napadač Mladen Popović je obećao «da Dinamo u nedelju izlazi iz rezultatske krize, uz napomenu da je Trajal ozbiljan tim i da je važnost predstojećeg duela velika, dok je drugi ofanzivac Vasilije Spasić poručio «da Dinamu predstoji teška utakmica, ali da će biti rešena u korist Vranjanaca, uz poziv navijačima da podrže ekipu u nedeljnom duelu.

I Dinamo i Trajal imaju isti broj bodova, po 11, ali je zbog bolje gol razlike Dinamo na četvrtoj poziciji na tabeli Prve lige, a Kruševljani su na šestom mestu.

Prvenstveni duel između Dinama i Trajala na programu je u nedelju 8. septembra na stadionu «Jumka i počinje u 16,30 sati.

Kvote na kldionicama daju velku prednost Dinamu - za pobedu domaćina kvota je 1,61, na goste 4,50, a na nerešeno 3,60.

Ulaz na stadion besplatan je za sve posetioce.

NIV

Komentari

Kad Recko bezi onda ubaci dekicu sa naucenim komentarima i tako u krug

Postovana redakcijo Vranjanske!
Velika zahvalnost na objektivnosti u informisanju koju vi dajete,gradjanima Vranja.Prvo Recko nebezi nigde,čovek je tu gde i jeste,svaku utakmicu prati sa tribina i čeka da istekne nepravedna kazna.Dekica koga spominjete je Raca-Maca iz Kragujevca,divan čovek,stručnjak,i fudbaler izuzetan u ranijim periodima.Raca maca sada živi,spava,jede sve na stadionu tri u jedan jbg voli klub gde radi.Raca-maca je teška faca...Kažete dekica,jeste naš Raconi star čovek ali iskusan u trenerskom poslu.Toliko za neprijatelje naseg Dinama!!!Odgovor kratak i jasan.Živeo Recko,Raca-maca,i svo osoblje sa fudbalerima Dinama.Toliko od navijača i ljubitelja fudbala iz Vranja i Kumanova!!!!

Najnovije vesti

Napadnut sajt Info Vranjskih »

Portal Info Vranjskih napadnut je u utorak oko 13 časova i nije radio naredna dva sata. Uspešnom akcijom naših veb maste...
ZutoCvece