TOPLI ZEC za ministra Stefanovića po nalogu centrale SNS

«Topli zec» za Nebojšu Stefanovića, ministra odbrane, preporučen od strane vrha SNS gradskim, opštinskim i mesnim odborima stranke po Srbiji, izveden je i u Vranju, u jednom mesnom odboru, javlja portalu InfoVranjske izvor iz Gradskog odbora naprednjaka.

Stefanović je ipak, priča se, blago «provučen» kroz «topli zec» kritika, jer pomalo zbunjeni članovi MO nisu znali konkretno šta da zamere ministru vojnom, jer, kako reče jedan naprednjak, «nisu nas pitali ni kad su ga postavljali, hvalili, a e pitajau nas ništa ni sad».

Pojedincima iz MO je, međutim, odmah bilo jasno «da je u pitanju stari, dobri i oprobani recept vrha SNS, «odrađenu aferu gurnuti članstvu po odborima na terenu, a na iniciranim hitnim sastancima baš sada, provući nepodobnog funkcionera, pa onda obrazložiti da je njegova demisjija volja članstva koja mora da se ispoštuje».

- Centrala SNS ne sme niti može da direktno udari na Stefanovića, jer kao ministar unutrašnjih poslova u prethodnom četvorogodišnjem sazivu zna mnogo, i što treba, ali i što nije baš poželjno da zna, pa se osloncem na volju širokog članstva lakše i bezbolnije može obračunati sa nepodobnim funkcionerom - tumače «svesniji» naprednjaci iz MO na čijoj sednici su dosta nespretno pokušali da degradiraju ministra odbrane.

Izvor portala kroz smeh napominje «da je «provlačenje» Stefanovića trajalo kratko, ali je posle toga krenula lavina kritika na račun funkcionera SNS u Vranju», koje nadajmo s, niko od člansva nije eksplicitno tražio.

S. Kostić

Komentari

Sad Stefanović mnogo zna i mnogo krimi radnji je radio za AV pa ga ovako treba skloniti. Najveći kriminal koji se događa u Srbiji je za ove 8 iliti9 god. Vuciceve vlasti. Ovo što se u Srbiji dešava za vladavinu SNS je kriminal šverc droge pedofilija, pljačka, privatne male hidroelektrane, privatni čitači struje,tenderi, izgradnja puteva sa kinezi kao i poklon železare Smederevo,rudnik Bor i Majdanpek kinezima otvaranje stranih fabrika uz velike investicije i mnogo prekobrojnih ne radnika na budžetu i policije koje narod plaća.

Poslanik Mitrović iz Bujanovca je 2017 i 2018 plaćao letovanje porodici Stefanović u Egiptu kasnije u turskoj.... Zanimljivo je - zašto?

Odakle mu toliko pare da placa. Ima neka sprega. Nije ih teško zaradio.

SNS mafija

Pa i na sastanku OO u Surdulici zvanicno je doneta odluka da se preporuci smena Stefanovica zbog afere prislukivanja

Vranje ne može da se reši ovih lopova iz opštinske garniture i direktora lopova javnih preduzeća oni će da rešavaju Nebojšu Stefanovića, čistite prvo svoje dvorište

Najnovije vesti

Dr Ljiljana Antić u ilegali!? »

Dr Ljiljana Antić, direktorka Zdravstvenog centra u Vranju, nalazi se u svojevrsnoj SNS ilegali, ističe za portal InfoVr...
ZutoCvece