TONČEV: Valjda će SNS prihvatiti i ZORANU

Tihi rat na relaciji SNS - SPS se prd izbore i novu podelu moći nastavlja nesmanjenom žestnom.

Najnoviji akteri sukoba su ministarka Zorana Mihajlović, i narodni poslanik SPS-a Novica Tončev, kao jedini među socijalistima ko sme svima da stane na crtu.

Sve je započela Zorana Mihajlović, kada je prestoničkim medijima izjavila da "SPS uvek najviše voli SNS posle izbora, kada treba formirati Vladu, a do tada socijalisti velikodušno prepuštaju naprednjacima donošenje bitnih odluka".

Ovu, ipak tešku optužbu niko nije smeo da komentariše, jedino jeTončev ocenio da smatra kako „saradnju između Dačića i Vučića ne mogu da poljuljaju ovako tendenciozne i šuplje izjave“.

On opominje da socijalisti svoj partnerski odnos i lojalnost pokazuju tamo gde se najbitnije odluke donose - u Vladi i Skupštini.

- Da li smo ikada glasali protiv predloga SNS i gurali klipove u točkove? Ona mora da kaže od kojih bitnih odluka bežimo, gde i kada? Kao koalicioni partner ništa nismo minirali što je u interesu države, zato ne vidim razlog za paušalne prozivke po svaku cenu. Zorana je još pod utiskom načina funkcionisanja njene izvorne stranke G17 plus, ali verujem da će se vremenom navići na naprednjake i da će je izvorni osnivači stranke prihvatiti - rekao je Tončev.
SSB

Komentari

A vi sa vasim poslanicima kao nesto mozete da promenite? Ma da, sa vasih 8% udela u vlasti. Nestajete socijalisti, citaj izmedju redova narode

A STA se ti razumeš Joco majke ti u politiku.Da nisi analitičar neki ili Sb službenik pa znaš da će biti 8%.Evo i stavovi ti br telefona pa možeš u neko klađenje sa mnom.Sve ispod 10 % Ja tebi 500 e.Sve preko 10% ti meni 50e samo.Ne bi se plašio da nije Novice.Sa Novicom preko 10 %.On mi je vera.Bez Dr Novice ni CENZUS.JEDAN JE NOVICA TONCEV.Nego i ti uzmi olovku u ruke i samo NOVICA TONCEV

Ce gu prelomite pogacu i u Vranje! Izbaceni ste iz price da cete zajedno sa SNS, dzaba ste lezali na to uvo!

Sps saucesnik u svemu losem sto razara drzavu srbiju

Da li je potpisivanje Briselskog sporazuma od strane Ivice Dačića bio interes države. Cilj je bio poboljšanje bezbednosti Srba na Kosovu. Idite i vidite rezultate vašeg potpisa, tj. sigurnost i bezbednost Srba na KiM.

Nisam nešto siguran da će SNS izbaciti socijaliste iz priče,naročito ne u Vranju,pre će biti obrnuo.

Realno, sem Novice Tončeva koji je svoj grad preporodio, u ostale političare se ne uzdam. Da su vise političari kao sto je ON, naša zemlja bi cvetala. Napred gdine Tončev, uz Vas smo! Vranje je uz Vas

Najnovije vesti

Buki na muki »

Iako su vranjski naprednjaci ostvarili (neslućeno?) veliku pobedu na junskim izborima, uprkos istorijski maloj izlaznost...
ZutoCvece