TONČEV u naletu, SPS u defanzivi

Novica Tončev, lider surduličkih socijalista, narodni poslanik i potpredsdnik SPS, na poslednjoj sednici Glavnog odbora SPS u Beogradu otvoreno je napao visokog funkcionera partije Vladana Zagrađanina i prozvao ostale članove Glavnog odbora, pozivajući se na izborne rezultate u svojoj Surdulici, saznaju InfoVranjske iz izvora u redovima surduličkih socijalista.

- Zna se šta naš predsednik Tončev misli o Zagrađaninu, on mu nikada nije zaboravio niti oprostio ulogu u aferi «kofer» koja je nanela mnogo štete partiji, ali je u prvi plan stavio izborne rezultate na poslednjim lokalnim i parlamentarnim izborima. Ti rezultati u Surdulici su mu bili glavni adut prilikom prozivanja članova Glavnog odbora - navodi sagovornik InfoVranjskih iz redova surduličkih socijalista.

Izvor InfoVranjskih naglašava «da je Novica Tončev prepoznao da se odnos vranjskih socijalista prema njemu promenio u značajnoj meri»!

- Vranjski socijalisti su izlobirali kod jednog broja lokalnih odbora da uskrate podršku Tončevu i njegovoj kandidaturi za potpredsednika partije i narodnog poslanika na sledećim parlamentarnim izborima, što svakako nije u redu - smatra sagovornik InfoVranjskih.

Na društvenim mrežama, brzo nakon sednice GO SPS, oglasio se jedan broj od Tončeva prozvanih socijalista sa porukama «da nije isto voditi kampanju u Božici, Kozjem Dolu, Ljiljancu, Surdulici, Vranju i Beogradu“, poručujući da je Tončev ipak – preterao sa svojom otvorenom kritikom.

S.. Kostić

Komentari

Alo bre ljudi Opametite se kada dodju izbori i zaokružite Novicu Tonceva.Pa čovek bez dlake na jeziku i jedini sne da kaže i sve što kaže je tačno. REJTING stranke sa Novicom raste iz dana u dan.Sa Zagradjaninom i sličnim njemu pada i jel shvatate napokon poentu i istinu.Novica je mag.Novica može bilo gde.SPS je Novica.Sps bez Novice kao invalid bez ruke .Miševi u rupi.Botovi u autobus i vozi Srecko Sojic

Kad sve ovo prodje Toncev ostaje Toncev, vlasnik firme i baja a ostali ostaju ,,koferce,, ,, konjak,,...

Nije li ih sramota da se izjasnjavaju i spominju Tonceva a iza sebe nemaju ni 10 glasova

Pa jedino je u toj stranci Toncev u naletu. Ostali su rezerve AV.

Jedni se grabe za fotelje, drugi za kofere, treci za konjak i tako redom. Jedino Toncev misli na ljude oko sebe. E bas zato je i uspesan i mogu da mu zavide samo, ali ga nikad nece prevazici!

A sa cime su isli u lobiranje vranjski socijalisti? Sa flasom konjaka ili sa postignutim rezultatima na poslednjim izborima?!!

I opet samo Novica kritikuje lose poteze sps-a, covek trenutno jedino vredi tu, i hvala Bogu sto je nas, s juga, da imamo cemu da se nadamo, i zivimo bolje!

Toncev za presednika!!!Ali u Mz Bozica samo je za tamo!

Ne lupajte bre pa svi znaju da mu je licni interes uvek bio na prvo mesto i slogan para vrti gde burgija neće

Najnovije vesti

ZutoCvece