TONČEV prst u oku NAPREDNJAČKOM PRAVOSUĐU

Odvažni, smeli i direktni istupi lidera surduličkih socijalista i narodnog poslanika Novice Tončeva u Skupštini Srbije, na račun naprednjačkih kadrova, posledica su amorfnog stanja u vrhu SPS, tvrdi u razgovoru za InfoVranjske poznati vranjski socijalista.

- Sve što iznosi u javnost Tončev na račun Višeg javnog tužioca u Vranju Danijele Trajković, predstavlja refleks stanja u vrhu SPS, posebno nakon kongresa partije, kada je «konstituisan» samo predsednik Ivica Dačić. Od tada socijalisti nemaju potpredsednike niti predsednik Izvršnog odbora, što umnogome blokira unutarpartijski rad - objašnjava sagovornik InfoVranjskih.

Izvor InfoVranjskih ne ulazi u istinitost navoda Tončeva o tužiteljki Trajković.

- Divim se s jedne strane hrabrosti i smelosti Tončeva da naprednjacima zabije prst u oko, ali da je u SPS-u stanje «redovno», a nije, ni on ne bi mogao bez određenih konsultacija da istupa sa optužbama na račun naprednjačkih kadrova. Ovako, vrh partije je u samoblokadi i to je otvorilo prostor za nastupe Tončeva, naročito, za mogućnost neviđene žestine i direktnosti koja nije skoro zabeležena unutar stranaka vladajuće koalicije - naglašava sagovornik InfoVranjskih.

Poznati vranjski socijalista, ipak, ne propušta da primeti da je «lako Tončevu, ali većini SPS nije dato da tako istupa kao lider surduličkih socijalista».

- Novica Tončev sebi može da dopusti da žestoko kritikuje aktuelnu vlast, jer se zna da «će čovek biti slobodan ako poseduje ličnu imperiju», a Novica baš to poseduje i on je slobodan čovek - zaključuje sagovornik InfoVranjskih.

S. Kostić

Komentari

Jedino tu i moze da sedi, tu mu je mesto-pored ambasadora Madjarske i Bugarske.

Znaci Novica je car!!!!! Cim su ga zvali to znaci da to sto prica ipak dopire do nekog, samo napred nemas sta da izgubis!

SMETA IM NOVICA.MAG.DOKTOR PCINJSKOG OKRUGA. JA CU POKRENUTI PETICIJU SA SE G DIN TONCEV NOVICA POSTAVI ZA PREDSEDNIKA DRŽAVE. E JADAN LI JE OKRUG SA KONOBARIMA .TUŽIOCIMA KOJI MACOLOM A RAZBIJAJU STAN KADA SU PRAVNO ISELJENI I SRECKO SOJIC AUTO ŠKOLA. JEDAN JE NOVICA TONCEV.NIJE ON SAM U PRAVOSUĐU SNS TRNOVAC U OKU.ON IM JE SVUDA TRN.SVI ZAJEDNO NEMAJU USPEHA 1 PREMA 100 KOLIKO IMA DR NOVICA TONCEV.NEGO DA GA MOLE KADA DODJE VREME DA BAR PRIMAJU NEKU CRKAVICU KOD NJEGA DA NE BUDU GLADNI

Bravo za gospodina Tonceva, ostatak SPS-a je SNS-ovska prostitutka, ljudi koji su na prodaju. SPS je umro, ne postoji. Nek se stide ako imaju imalo obraza Antic, Dekic, Stojancic, Zupancic...ispade da nemaju ni desetinu inteligencije ni sposobnosti njihovih predhodnika. Oni su za baksis dali dusu, obraz i moral.

Ko ode zadnji nek ugasi svetlo

Toncev je uso u politiku kao bogati privatnik i on ne zavisi od nikoga,moze da I'm kaze sta misli

Jadni poslanici SNS-a, cuveni slepi mis Martinovic i ostali koji ne smeju da pisnu dok baja Noka vredja drzavne tuzioce, ministre Malija i Selakovica. Kad dobro platis cak i ova armada ne sme da progovori ni rec da bi odbranila svoje.
Srbija, zadnja drzava na karti sveta, zapamtite to. Ovde je odavno bog rekao laku noc. Kakva god da je Danijela T da je napada Novica Toncev, ej.
Usao bogat u politiku, da , usao sa ladu Ziguli a izaci ce sa milijardama.
Nece ova drzava jos dugo

Bravo Novice!!! Da nisi ti SPS nebi ni postojao ni ovde na okrugu a niti u Srbiji. Njihov glas se ne cuje vec sedam godina prodali su dusu djavolu. Zoran Antic i njegova ekipa su obicne prostitutke, zbog njih je 2016 ova bagra i dosla na vlast. I unesto da um se suprostave i da sto pre skinu ove nepismene lopove sa vlasti oni ih podrzavaju zarad foteljica. Zbog svega toga nece da postoje vise ovde na sledecim izborima, ali sta briga lopzrdu Zorana Antica on je smestio svoje dupe i oprao sve ono sto je pokrao od 2012-2016.

Najnovije vesti

ŠEŠELJ stiže u petak »

Vojislav Šešelj, predsednik Srpske radikalne stranke, obilazak Pčinjskog okruga počinje u Vranju, u petak 5. juna, saopš...
ZutoCvece