TONČEV odveo omladinu SPS-a na U21 prvenstvo u TRST

Novica Tončev, predsednik SO Surdulica i narodni poslanik, napravio je još jedan, za srpske prilike, izuzetan podvig.

On je na Evropsko prvenstvo za mlade, koje se igra u Italiji, otišao kao član delegacije FSS-a.

Iako su naši momci u Italiji prošli kao "bosi po trnju", izgubivši obe dosadašnje utakmice, Tončev je napravio još jedan izuzetan potez.

On je na utakmicu sa Danskom, poslednju naših momaka na EP, koja se igra u Trstu, odveo delegaciju omladinaca SPS-a.

Ovo nije prvi put da Tončev vodi nekoga u inostranstvo, a najpoznatiji je slučaj kada on za 8. mart, svake godine, organizuje praznovanje za žene iz javnog sektora Surdulice u Bugarskoj.

SSB

Komentari

Priprema.

Zamena Slavise kokeze?

Svaka mu cast, nije od onih koji misle samo na sebe, zato mu tako dobro ide na svim nivoima! Pozdrav

Bravo Novice. Mogu da ti pljunu pod prozor.

Jedini casno prezentuje SPS.
Novice Bravoio

Mogu da ga mrze, da pricaju od ovih para, od onih para itd...ali sve to njih ubija u pojam jer i iz ovog lepog oni izvlace negativne stvari, ali treba biti veliki covek i gospodin setiti se ovakvog gesta! Primer za sve vas gospodo koji mislite samo na svoje guz..e a na narod se setite samo u izbornim kampanjama, uz koji sendvic!

Cije god neka su pare covek se setio! Alal vera!!!

Kako uvek tako i sada
Još jedan dokaz da čovek hoće da pomogne uvek kad može i da mu je na prvom mestu podrška mladima da idu u korak sa Evropom, gde ćemo, nadamo se, uz pomoć Novice Tončeva, uskoro i biti!

Polako uredniče. On vodi žene za 8. mart; on vodi mlade u Trst; on vodi... a o čijem trošku? Ko to plaća? Pa maravno, plaća se iz budžeta građana Srbije. Onda sve njih može tamo da vodi i tetka-Persa.

Тончев,Палма водају своје страначке ду.елисце којекуде,а питање је чијим парама?Странке паре добијају од ДРЖАВЕ која те паре отима кроз ХАРАЧ ПОРЕЗЕ од свих нас који, нисмо по странкама.Питање је ХОЋЕ ЛИ НЕКО И БЕДУ ВАН СТРАНАКА НЕГДЕ ЏАБЕ ДА ОДВЕДЕ?!

A ti ides za 1000 dinara cijih para i sendvicem placenim od cijih para?

Naravno da je bitno od kojih para ! Kad mu tako dobro ide sto lepo ne plati put od svojih para, sto zene za 8. Mart ne vodi o svom trosku ?
Postoji u nasem narodnu jedna jako lepa poslovica koja u potpunosti opisuje ovakve ljude i ovakve postupke-Lako je tudjim k..... gloginje mlatiti.
Dajte meni para iz budzeta i ima da ih vodim svaki dan, ima non-stop da mislim na njih !
Znaci, Novice...nedovoljan 1, sedi.

Najnovije vesti

Napao suprugu »

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Preševu uhapsili su Š.Š. (1973) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumn...
AluTerm plus