TONČEV naljutio naprednjake, hteli da NAPUSTE svečanost SPS-a

Aluzije Novice Tončeva, potpredesednika Glavnog odbora SPS i prvog čoveka surduličkih socijalista, upućene na račun Srpske napredne stranke kroz pozdravni govor na obeležavanju 28 godina od osnivanja GrO SPS-a u Vranju naljutile su svih devet prisutnih naprednjaka do te mere da su čak pokušali da demonstrativno napuste svečanost vranjskih socijalista.

- Goran Đorđević Đoša i njegovi naprednjaci bili su odlučni u nameri da napuste svečanost u sali OKC-a, ali samo zahvaljujući ubeđivanju od strane Zorana Antića, predsednika GrO SPS, i genseka Branimira Stojančića ostali su do kraja - objašnjava poznati vranjski socijalista koji je bio u blizini događaja naprednjačke konsternacije zbog aluzija Novice Tončeva na račun SNS.

Podsećamo, odnos vranjskih socijalista prema naprednjacima drastično se izmenio nakon sporazuma o ulasku SPS u vladajuću koaliciju u Vranju, podrazumeva se u pozitivnom smislu, dok je, na drugoj strani, Novica Tončev zadržao «front odbijanja» prema SNS u njegovoj Surdulici i nikako ne dopušta lokalnim naprednjacima ni da privire u lokalnu vlast.

U Surdulici SPS ima 22 od ukupno 35 odbornika, a SNS se nakon lokalnih izbora 2016. godine morao pomiriti sa 13 osvojenih mandata i statusom opozicione stranke.

S. Kostić

Komentari

DJOSO TEBE VRANJANCI CE TE RESE.DOLE NAJGORA VLAST I NEPOGODA KOJA JE ZADESILA NAS GRAD VRANJE.

Djoso trebali ste da iskocite realno!

Браво Тончев,нису ти ни до колена!
Лепо си им одржао говор и једини си погодио тему,јединствен догађај и дивна реченица,владаћете у будуће сами, то је оно што сви знамо и чега се снс плаши, грађани Врања су довољно патили и увидели шта снс све ради и чиме се бави!

Na naredni izbori SNS u Surdulicu -5%,znaci ispod 0.

Gotovo je više s Tončeva, osudiše ga pravosnažno za nasilništvo i sad jedino može da se kandiduje u Penzionerski dom, sila Boga ne moli ali Bog silu ne voli

Ovo je smesno...i treba da nestanu socijalisti sa politicke scene!

u Vranje CELZIJUSA nedje prodjev 2 % crvendaci !!!

Nedao Bog da se vratite.Jeste manje zlo od naprednjaka ali niste nužni.Sve vas odlično znamo i koste bili pre političkog angažovanja i koliko ste se obogatili od toga.I ne ubeđujte nas da će nam biti bolje sa vama jer ste isti.Samo se vaša imovina uvećava i gledate samo sebe.Sve ostalo je laž.A što se tiče navodnog vređanja, čisto foliranje, posle u kafani su imali još veći apetit al na nervnoj bazi.

E pa Novice od sad imas moj glas... nisi poltron i imas petlju... nikad ne bih rekao ali pokazao si ko si i da se ne plasis

Pa lepo reko covek,a ko gubi ima pravo da se ljuti. Nije Novica kriv sto svojim znanjem i postenjem dobija izbore na svim nivoima,i to bez sendvica i hiljadu izmisljenih radnih mesta u Derdap uslugama... Da ima jos takvih ljudi na lokalu nestali bi ovi sto se ljute i napustaju svecanosti...a bolje im je da napuste Srbiju!

Za Vranje ne znam al sns kod nas u SC nema sta da trazi !

Kompleks Novice Tonceva medju SNS ovcima se siri Srbijom... Sta cete,covek je nepobediv

Sa kadrom kojeg SNS ima u SC samo mogu da placu , nista vise , cista sekta !

A be naprednjaci a vi sećate li se kako ste dobili izbori? Tako što ste pričali sve i svašta najgore za Zoke a sad ste em u koaliciju, em si gi izedoste go*na! Da si ćutite... a na kraj da vas pitam, što ste ustanovili da je Tončev pošten ili ste vi lopovi? Ovo kao dijalog za Kosovo...isto ☺☺☺

Definitivno je u pravu Toncev, kadar SNS -a je maksimalno nepismen i neobrazovan, I sto bi on takve ljude pustio u lokalnu vlast, gde je apsolutno pobedio.

Najnovije vesti

ZutoCvece