Tončev: Naše je da se lavovski borimo

Povodom najnovijih napada na SPS, koji su ovih dana došli iz SNS-a i njihovog funkcionera Dragana Šormaza (kako SPS treba poslati u istoriju, p.a.), oglasio se, među retkima, i potpredsednik stranke Novica Tončev.

Tončev je ocenio da socijalisti i naprednjaci „dele isto biračko telo i sada, već tradicionalno, predstoji legitimna borba za svaki glas u svakom zaseoku“.

- Imamo opciju da pustimo razne Šormaze da nas „šutiraju“ svakog dana i dobacimo do 5-6 odsto, ili da se lavovski borimo za dvocifren rezultat. Voleo bi da moj predsednik Ivica Dačić, a ne ja, adekvatno odgovori Šormazu i to u svom stilu, koji je u javnom životu koristio i negovao sve do 2008. godine. Ako je cenzus cilj kome moji stranački drugovi teže, onda Šormazu ne zameram ništa, jer čovek radi za nas - ocenjuje Tončev.

Zanimljivo, niko drugi sa lokala nije imao razloga da se izjasni povodom ovog napada, a neki od viđenijih socijalista nisu viđeni ni na sednici Skupštine Vranja koja je održana u četvrtak.

SSB

Komentari

Novice dolazi kraj ,ne prodavaj praznu pricu nego ste GAME OVER.

dolazi kraj sendvicima i zalivanju cveca u djerdapu botino

pa ovi izbori u surdulici uopste nece biti zanimljivi,Toncev je toliko toga uradio da ce da ih oduva.
dzaba i 1 000 radnih mesta u djerdap uslugma kad se tamo ljudi teskom mukom zaradjuju a bliznji funkcionerima sede u kancelarima i primaju duplo vece plate

VI ste GAME OVER I THE END.Vi Vranjanci sa Vasim Sojicima. .Konobarima i Bulatima ste dno dna.Nema potrebe da Vi Vranjanci govorite o Novici.Reči su više od dela.Ima li nesto sto nije obecano od strane DR Novice da nije urađeno. Što ne dodjete da vidite.Pregaziće Vas i Vaše botove kao plitak potok.Vi ste sekta.Use i u svoje kljuse.Toliko ste sigurni da ne znate koga ćete da glasate.Nego odjavite se iz Vranja i dodjite u mali Pariz da vidite BAZEN...HALU...DOM KULTURE.Jel Vi to imate u Vranju?Prokišnjava na veliko.A pozorište kad napravite i halu renovirane i bazen po standardima ja cu budem Vladika. Pozdrav Vranjanci

Najnovije vesti

ZutoCvece