Tončev MINISTAR po VUČIĆEVOM naređenju

Izbor Novice Tončeva za ministra bez portfelja u novoj vladi Srbije čini se kao gotova, potpuno izvesna stvar, ali, čitav proces za sada je obavijen velom tajne.

Tončev će biti ministar bez portfelja u novoj Vladi Srbije sa ciljem da se umiri njegov bunt protiv naprednjaka.

- Tončev je inače trn u oku ne samo surduličkih naprednjaka, već i SNS u Pčinjskom okrugu. Pretio je blokadom autoputa zbog smena direktora u surduličkoj prosveti, prkosio naprednjacima posle izbora 21. juna, tukao ih na izborima u svom gradu, i to više puta, pa je lično Vučić pronašao «solomonsko» rešenje, odlučio da ga postavi za ministra u novoformiranoj Vladi Srbije i tako pacifikuje - objašnjava sagovornik InfoVranjskih.

Tončev će biti imenovanjem za ministra bez portfelja, pa je tako dobio više bitaka odjednom, ali je, čini se, profitirao i Vučić.

- Tončev je učvrstio svoje pozicije u SPS-u i konačno je ne samo porazio, već i ponizio svoje arhineprijatelje, surduličke naprednjake, a Vučić je takođe «dobro prošao», pacifikujući neugodnog Tončeva - smatra sagovornik portala.

Opet, ono na šta je malo ko računao upravo se dešava – vranjski socijalisti, ili najveći broj njih, protiv su da Tončev, koji je inače koordinator SPS-a za jugoistok Srbije, bude jedini dobitnik, a svi oni ostali gubitnici.

Čim je procurela vest da će Tončev biti ministar, fejbuk su preplavile poruke nezadovoljstva vranjskih socijalista, od kojih su mnoge, čak i čelnika te stranke, najavljivale izlazak iz sranke.

Ostaje da se vidi da li će pretnje i biti ostvarene, i da li će socijalisti moći ono što naprednjaci nikada nisu mogli, da se odupru centrali.

Surdulički duh dakle ostaje da lebdi na Vranjem, Tončev će da upravlja kao ministar i potpredsednik SPS-a, a njegov prethodnik, naprednjak Dragan Stevanović Boske, čuje se, iz ministarstva privrede odlazi na poso u Bor.

Naredni dani zatvoriće sve priče, ali je već sada izvesno da svako normalano politički obrazovan ovde može očekivati tektonske poremećaje, hteo ili ne.

S. Kostić - SSB

Komentari

protivu prvorodjenog samo ostro,tako je i onaj debeljko Ruzic dobio ministarstvo,sad ga nema nigde,tako i za Tonceva vise necemo cuti

Bravo Tončev!!! BRAVO VUČIĆU!!
A SAD, i ti SREĆKO i ti Boske da si idete iz vranje odokle ste i došli. Opravili ste Surdulicu pa će te sg Vranje. Sramota da Vas je. Poniženi ste, ali sa pravom. Bravo VUČIĆU CARE!!!

A Gorana Petrovica da vratite na makadam il na selo donje ili gornje vrtogoscanko odakle je dosao i ostavio stoku svoju na cedilu ,jadna stoka pored takvog stocara neukog,ili mu se smesi neki novi Novi dom Niski Pozarevacki,a Danijelu pravnicu iz Vranjske banje vernog pratioca ovog neukog stocara isto vratite u rodno selo jadna gazi po vranjskom asfaltu ne zbog drugog propasce ulice

Kad vidim da neko spomene ovog iz Vrtogoš, život mi se smuči. U novi dom sam počeo da olaćam online samo da ne gledam onog lopova što je 200 stranke promenio da bi krao Kakva je to firma bila dok on nije umešao prste kriminalac

Boske na aparatima. Kako mu pomogao da dodje da bude ministar. Glupi bosanac

E sada konobari Bulčo Đjošo razmišljate o svojoj budućnosti. Ko visoko leti na kraju padne i sav se razbije

Nekada se i Beograd tresao od Vranja, a sad vam i Surdulica kroji kapu. Nešto vam ne valja.

Isto je bilo i sa Ničićem u Zaječaru!

Najnovije vesti

ZutoCvece