TONČEV: FSS ostaje uz Vranje

Klub malog fudbala Vranje obezbedio je opstanak u elitnom rangu takmičenja, Prvoj ligi, posle dve pobede u baražu nad bujanovačkim Zufom.

Tim povodom u petak uveče organizovano je i pobedničko slavlje u jednom lokalnom restoranu, a specijalni gost bio je Novica Tončev, predsednik FS RIS i ćlan odbora za hitna pitanja FSS-a.

- Preneo sam Vranjancima velike pozdrave predsednika FSS Slaviše Kokeze i koordinatora za mali fudbal Bojana Pavićevića. Futsalerima sam poželeo dalje sportske uspehe, a i da se u nedelju proslavi i opstanak Dinama - rekao je Tončev.

NIV

Komentari

IVKO IZDAO SI SNS.

I Vi gospodo iz Vranja uzmite pa i dalje prozivajte maga i dr nauka u svim sferama NOVICU TONCEVA.Umesto da ste srećni sto imate takvog čoveka kao što je Novica ,Vi prozivate po štampi i pljujete doktora .Umesto da zovu i pitaju za savete i sugestije Novicu i samim tim bi to urodilo plodom .Ali ne vredi.Džaba. SamI sebi skaču u stomak.Ako ne možeš da ga pobedis pridruži mu se.Nije to džaba deda iz Palanke rekao.Recko...molim Boga da budeš prijatelj sa Surdulicom.Jer više ljudi i u Evropi znaju sada za FK RADNIK ..ZA NOVICU nego za sve zajedno ostale klubove u istočnoj Srbiji i šire. JEDAN JE NOVICA TONCEV. Jedan jedini

Vikaste li Recka da cune ruku na Tonceva i da ga zamoli da ostane u super ligu

Novica za gradonacelnika Vranja i presdsednik svih opstina, da se covek zamoli da prihvati, samo on moze sve i bagru u zatvore, saljemo Vucicu predlog ovde nema mesta inatu samo to Novica moze da spasi ljude od propas koju lopovi mapravise

Toncev je i nudio Recku da opstane u fudbalu ali se Recko pravio pametan i tvrdio da ce da pobedi Surdulicane
A Novica mu je lepo nudio da mu da bodove da ne ispadne Dinamo
Ali Recko ne slisa Don Donove Tonceve koji su daleko daleko daleko iznad njega sitnog.
I zato ce sad Dinamo da ispadne.

E moj Recko kako te nameštaju braća Tončev. Šteluju sudije. E moj Recko Recko

Najnovije vesti

ZutoCvece