Tončev delio opremu u VALJEVU

Novica Tončev nastavlja da širom Srbije pravi susrete sa ljudima po više osnova.

Ovoga puta, on je u Valjevu odgovarao na pitanja građana u tamošnjoj Skupštini grada, i to kao narodni poslanik i kolega po funkciji u Surdulici.

Kao predsednik FS RIS, Tončev je iskoristio priliku i svojim kolegama u Valjevu podelio opremu lokalnim fudbalskim klubovima.

Na kraju, verovatno u partijskoj misiji, on je svom drugu Đorđu Milićeviću, šefu poslaničke grupe SPS-a u republičkoj Skupštini uručio specijalan poklon - loptu za mali fudbal sa svojim potpisom.

SSB

Komentari

Ovaj bre svuda stize, nije li kloniran slucajno!?
Salu na stranu svaka mu cast, izuzetan domacin, covek iz naroda

Eh da ima jos ovakvih lidera po opstinama i gradovima u Srbiji daleko bi dogurali
Surdulicani zavidim vam

Voleli li ili ne on je doktor za sve! Mogu da ga mrze al moraju da aplaudiraju.
Moj naklon velikom gospodinu NT

E moje vranje.Tebi treba ovakav domacin a ne bulutin i djosa alkoholicar.Svaka cas gospodine.

Ovo nije u sportskom duhu. Nije normalno da Predsednikregiona Jugoistocne Srbije deli opremu kada Valjevo pripada Kolubarskom okružnom savezu, odnosno teritorijalno FSR Zapadne Srbije. Nikakve dodirne tačke sa našim savezom. Sve u cilju izbora i kupovinu glasaca.

Čovek za korak ispred svih.. Malo me sramota što nam postaje normalno kad nam predsednik Tončev podeli opremu ili kupi uniforme za škole.. Kad podeli novac prvacima i studentima, asfaltira puteve.... Samo da malo razmislimo kako se živelo pre njegovog dolaska na mesto čoveka koji odlučuje, ako imamo malo ljudskosti, recimo bar HVALA!!!

Najnovije vesti

SPS: Svi predsednikovi ljudi »

Jasmina Prokić, Miroslav Nikolić, Žikica Antanasijević, Stefan Stanković i Lidija Novković predstavljaju deo Radne grupe...
AluTerm plus