TOMIĆ nepoželjan i kad PARE DONOSI

Rukometni klub Vranje 1957 odbio je pre godinu dana sponzorstvo Dragana Tomića, bivšeg prvog čoveka «Simpa», veruje se, iz čisto političkih razloga, saznaju InfoVranjske iz izvora u ovom rukometnom klubu, članu Super «B» lige Istok-Zapad.

- Ugledna ličnost iz sveta srpskog rukometa uspela je da obezbedi sponzorstvo Dragana Tomića, nekadašnjeg prvog čoveka «Simpa“ nad vranjskim rukometnim klubom, baš u vreme kada je trener vranjskih rukometaša bio Ljubomir Obradović selektor ženske, a kasnije i muške reprezentacije Srbije. A Ljuba je u Vranje doveden sa ambicijom da ovaj grad dobije superligaša državnog nivoa, jer je ova trenutna liga regionalnog značaja - priča sagovornik InfoVranjskih iz vranjskog rukometnog sporta.

Izvor InfoVranjskih objašnjava zašto je RK Vranje 1957 odbilo sponzorstvo Dragana Tomića.

- Rukovodstvo kluba, koje je bilo kompletno naprednjačko, nije pristalo da Tomić bude sponzor, jer ga je SNS oterao iz «Simpa» krajem 2014. godine i na njegovo mesto instalirao taze naprednjaka Slađana Disića, pa zato nije htelo Tomićeve pare - tumači sagovornik InfoVranjskih.

Po ovom izvoru, «posledice takvog odnosa rukovodstva vranjskog rukometnog kluba ubrzo su se pokazale u punom svetlu».

- Obradović je ostao u klubu do proleća ove godine i tada je otišao za Beograd, a ambicije kluba su naglo splasnule, pa je sada RK Vranje 1957 osrednji učesnik super «B» lige, bez izgleda da ikada zaigra u državnoj Super ligi, to je najteža posledica kada sportski klub odbije novac koji mu se nudi - smatra sagovornik InfoVranjskih.

S. Kostić

Komentari

Banda nazadnjacka...BLIZI SE KRAJ I ROBIJA ZA DISIC SLAJANA!!!

Samo da ispravimo jednu stvar. Dule Grobar je doveo njegovog trenera Ljubomira Obradovića. Pare je nastavio da daje Tomoćev sin preko druge kombinacije. Tako je zatvoren krug kako bi se "rehabilitovao Dragan Tomić" i njegove pojedine rabote.Disić je samo bio maska. Odakle toliko para da dule i Ljuba svakog meseca iskeširaju oko 2500 evra a možda da ne grešim dušu i 3000 evra. sve je to kombinacija.Sada je pukla tikva odlaskom Duleta Grobara. Jednostavno tadašni dogovor je bio da klub sponzoriše Simpo i grad dok trenera Ljubu i Dule Grobara, Tomoćev sin Goran. Pitajte našeg druga Jocu koji radi idalje za Baću i njihovih susreta u jednom lepom ambijentu kod stadiona JNA u Beogradu. Nemojte nas više molivas prozivati za takve stvari. to je kombinacija par elexelans. Neka me neko demantuje ili šaljem sve papire redakciji Vranjskih da pokažem umešanos naprednjaka koji su ucenjivali Dragana Tomića. Toliko o tome.Bilo bi mi drago da redakcija objavi moj komentar.hahahahah, moram da se prijavim da budem onaj zakonski Uzbunjivač

Najnovije vesti

ZutoCvece