TIM ZA RAZVOJ: Država da ZAŠTITI Info Vranjske

Tim za razvoj i integracije, kao osnivač infovranjske.rs, izražava veliku zabrinutost za sam opstanak medija, ali i fizičku bezbednost članova redakcije, a povodom najnovijih napada na Info Vranjske i našeg novinara Slavomira Kostića.

Izvesni FK Mineralac iz Vranjske Banje, na krilima svoje naprednjačke veze sa Slavišom Bulatovićem, očigledno gospodarem te male varoši, izdao je saopštenje u kome se Info Vranjske nazivaju „antisrpski“ i „antidržavni“ medij, a sam Kostić nazvan je „dežurnim idiotom“ i „pacovom“.

Vrhunac primitivizma i beščašća usledio je u nedelju, kada se na igralištu u Banji pojavio tarnsparent na crnom platnu na kome piše «Kostiću smeće, Mineralac ti nikada reket plaćati neće».

Ovakav rečnik ne sme nikako da iznenadi, jer je nedavno urednik portala Saša Stojković bio „svinja“, „svinjogojstvo“, „glodar“, i to u saopštenju najvažnije stranke ove zemlje.

Info Vranjske se ne plaše ni SNS-a, niti njihovih satelita, ali izražavaju ozbiljnu zabrinutost za svoj fizički integritet.

Po ovim pitanjima nadležni sud će svakako reći svoje, ali Tim za razvoj i integracije javno traži da se o čitavom slučaju izjasni i SNS, i njihovi lideri, i druge partije, opozicione i pozicione, ali i lokalni obudsman, NGO sektor, i, na kraju, Tužilaštvo i policija.

Ako ovaj grad i najvažniji društeni faktori smatraju, kao što to smatraju RTV Vranje i Vranjska plus, da je ovde reč o normalnom načinu javne komunikacije, onda ništa, sve je u redu, stim što redakcija zadržava pravo da se brani, na sve moguće načine.

Ali, državni organi imaju obavezu da održavaju red i poredak, za to primaju platu i to moraju da rade. Ovo, naime, još nije Divlji zapad, gde se pištoljima sa kuka rešavaju sve nedoumice.

Ili, ipak, jesste?

Ovakvo ponašanje pojedinih društvenih činilaca izaziva strah i zabrinutost, a ako izostane i reakcija nadležnih, onda su svi pokazatelji da države zapravo i nema, nego da je ona pretvorena u golu silu pomahnitalih partijskih pojedinaca koji i ne postoje kao zasebni entiteti, nego su deo većeg organizma koji pokriva sve njihove mane, nesposobnosti i ludosti.

Zato, Tim za razvoj traži hitnu reakciju nadležnih, i ovim putem ih poziva da bez odlaganja reaguju na ovakve bestijalne napade, da posle ne bi bilo kasno.

Saša Stojković, predsednik UO Tima za razvoj i integracije i gl. o odg. urednik Info Vranjskih

Komentari

BALE SAMO RECI LETECEMO KAO MECI,OVO SE IZDRZATI NE MOZE....

Bale ovo li nepismen Sojka piše parole. Pa on je predsednik mineralca. Ej kude je sad Čomi mrtav će se u grob okrene kad bi znao kakvi vode mineralac. Jadan sve je dao za klub a sad budale vladaju.

Što bi se Država mešala u ljubavne odnose.

Ovo je tek početak nasilja nad neistomišljenicima i slobodno mislećim ljudima. A šta bi tek bilo da je Kostić opisao bahaćenje kupaca Banje u bivšem Kičeru i davanju bakšiša muzici preko 1000 evra. Što im Ameri više zatežu uši biće sve nervozniji i nekontrolisaniji. Samo svaka sila je za vreme. Prolazi i njihova sila. Narod polako saznaje šta je sve potpisano u Beloj kući. Ovakvo ponašanje SNS sam predvideo još pre 2 godine. Ne mogu oni da pobede narod. Kao oni tako je mislio i Milo. Sada Zapad traži zamenu za AV. Kad je nađu kreću vanredni izbori i adio. Do tada Babačko i Karamba držite se.

Vece smece od kvazibanjskih politicara ne postoje

Ajde ajde tolika nagadjanja info vranjskih i nikome nista.... A sta cemo sa time?

Jedini „antisrpski“ i „antidržavni“ element je vaš (banjski) crnogorčina !

Da bre, a vi kad napadate ljude, kad pišete svašta, tad može, a čim se neko okrene na vas, krijete se iza prava novinara, slobode govora itd, jadni mi, upomoć

Ovo je glupo da gluplje ne moze biti,imate sve poluge vlasti i novinari vam smetaju.Stvarno ste smesni!

Nijs tačno.
Napred Vranjske.
Istina je vaše oružje.
Vi Sns bi da lovitd u mutnom e ne, narod svedoći o svim vašim prevarama.
Vranjske pišu o tome i zato vam smetaju.
Bez slobode medija iz ove balkanske kaljuge nikada necemo izaći!

Ajde bre dosta sa nagadjanjima na tome za zasniva pisanje infovranjskih... Ako ubodu nesto tacno ok, ako ne nikome ništa...fuj

IZA OVOG PANELA STOJI BANJSKI MILOGORAC
TO SU NJIHOVE PAROLE.
E MOJI KRIMINALCI, SLOVA VAS IZDALA. PIŠETE ISTIM SLOVIMA KAO NA PANELIMA KADA STE DAVALI PODRŠKU VAŠEM PREDSEDNIK STRANKE, VRHOVNOM VOĐI

Šojka buljina što mu drugi sastavljaju tekstovi našo nešto da kaže. Papučar ne zna da sastavi dve rečenice.

Milance, pazi na nos, nosonjo iz suvu banju hahahahahahaha

Bulat u devastiranoj, raseljenoj i razrušenoj Banji ne može da se brani rezultatima već prostačkim i primitivnim plakatima.

Bože Bale prvi put čujem da ti reketiras BULCU i ovoga Sojku mutavog potrcka na BULCU. Lele šef šale, predsednik kluba,sledeće mu je predsednik opštine. Dno dna. Pametni školovani odoše ostade šljam da uništi i ovo malo što ostalo. Bulca, Senta, Ceca, Sojka, Dzikic,plus ovi Vranjski lopovi. Bale moz da ti pljunu pod prozor milion puta si pametniji od njih. Oni znaju samo za mandru i fotelju.

Najnovije vesti

ZutoCvece